Hocam ben badem kokusu aramıyorum esasında. Zaten başka bir postta elimdeki parfümleri sizinle paylaşmıştım ve kış için yeter demiştiniz ki orada biri Black Phantomdu. Bayıldığım bir parfüm.
Ben Pegasus sipariş ettim. Çok çok hafif bir badem kokusu alıyorum. Hatta bana bakırsa Acı bir badem ama çevremden badem sütü, ya da direkt süt kokusu diyenler oldu. Ama öyle bir badem ki ben badem demesem kimse anlamayacak. Ben notalara bakmasam ben de anlamayacaktım belki.
Reflection'a bayılan biri olarak Reflection vari bir hava veriyor bana. ama herkes o kadar bademi övdü ki ben tam alamayınca acaba kötü bir muadili mi elimdeki dedim.
Sonbaharı ve kışı diğer postta attıklarımla çıkaracağım. Sürekli fakültede kapalı alandayım. Angels share'i falan az sıkacağız artık yapacak bir şey yok

Sizce kaçar fıs sıkılmalı kapalı alanda. 4-5 fıs çok mu olur? Ben her zaman 2 boynuma, 2 tişörte, 1 enseme, 1 de bileğime sıkarım.
Ek olarak sadece Althair düşündüm nasıldır bilmiyorum ama merak ettim açıkçası. Bir Adet Sauvage Elixir alacaktım ama baharatlı kokuları sevmiyorum ve kimi aktar gibi kokuyor diyince vazgeçtim. Eskiden designerları kör alış daha fazla yapıyordum artık biraz temkinliyim o konuda.
En son Dioe homme parfum aldım ama garip bir koku sevmekle sevmemek arasında kaldım.