Pdm pegasus çiçeksi bir parfüm mü?

Bir muadilden pdm pegasus aldım ama bademden ziyade ciceksi bir koku alıyorum. Sehrimde Bargello var diye gidip ozel seriden denedim onda da aynı.
Gayet guzel ama bademi bu şekilde mi normalde de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal Pegasus badem ağırlıklı bir kokudur.
Hocam sorun o işte ben öyle çok bir badem almıyorum. Kuruduktan sonra badem kokusu olduğunu bildiğim için hafif bir acı badem geliyor gibi oluyor. Onun dışı bildiğim çiçeksi bir parfum gibi. Reflectiona bayılıyorum. Bu da onun gibi bir şey yani gibi geliyor. Yani Badem olduğunu bilmesem belki fark etmem bile o şekilde bir bademden bahasediyorum.
Ama Youtube incelemelerinde metalik bademsi koku diyen mi dersiniz, bademli kahve gibi diyen mi dersiniz her türlü badem öne çıkarılıyor.
Çok aman aman gurme bir parfüm gibi hissettirmiyor yani. Ben ağır bir badem bekliyordum. Çok ucunadnn hissedilmeyecek şekilde var gibi.
Ama bu muadil sonuçt. Acaba muadili mi kötü yapmışlar diye direkt firmayla görüştüm. Orijinalini de koklayın dediler. Elimizden geldiğince benzetmeye çalıştık dediler.
Performansı da öyle ahım şahım değil.

Kötülüyorum gibi olmasın gayet beğendim ama bademli hissiyatı alamadım.

Pegasus çiçeksilik olarak beyaz çiçekli bir parfümdür.
Beyaz çiçek yapı olarak temiz ve hafif şekildedir.
Badem, Yasemin, Lavanta bu beyaz çiçeksiliginin kombinesidir.Yapı olarak çiçeksilik hissedilir ama
önplanda vanilya ve hafif bademsilik vardır.
Muadil bilmiyorum ama orjinalde ön planda biraz badem var ama asla en iyi badem değil ama en iyi beyaz çiçek parfümü olabilir.
Beyaz çiçek için zaten badem kullanılmış.

Bademsilik anlamda en iyi badem parfümü denilmez ama çiçek kombinasyonundan ve beyaz çiçek hissiyatinde üretilmiş en iyi beyaz çiçek parfümlerinden biridir.

Surge Lutens-Love

Badem için çok daha iyi bir seçenek.

Ama feminen eğilimli ki badem kokularının çoğu feminen eğilimlidir.

Xerjoff-Casamorita İtalica

Sütlü badem ve karamel kombinasyonu var.

Kış için tatlı şöleni.

Pegasus çiçeksilik olarak beyaz çiçekli bir parfümdür.
Beyaz çiçek yapı olarak temiz ve hafif şekildedir.
Badem, Yasemin, Lavanta bu beyaz çiçeksiliginin kombinesidir.Yapı olarak çiçeksilik hissedilir ama
önplanda vanilya ve hafif bademsilik vardır.
Muadil bilmiyorum ama orjinalde ön planda biraz badem var ama asla en iyi badem değil ama en iyi beyaz çiçek parfümü olabilir.
Beyaz çiçek için zaten badem kullanılmış.

Bademsilik anlamda en iyi badem parfümü denilmez ama çiçek kombinasyonundan ve beyaz çiçek hissiyatinde üretilmiş en iyi beyaz çiçek parfümlerinden biridir.

Surge Lutens-Love

Badem için çok daha iyi bir seçenek.

Ama feminen eğilimli ki badem kokularının çoğu feminen eğilimlidir.

Xerjoff-Casamorita İtalica

Sütlü badem ve karamel kombinasyonu var.

Kış için tatlı şöleni.
Hocam ben badem kokusu aramıyorum esasında. Zaten başka bir postta elimdeki parfümleri sizinle paylaşmıştım ve kış için yeter demiştiniz ki orada biri Black Phantomdu. Bayıldığım bir parfüm.

Ben Pegasus sipariş ettim. Çok çok hafif bir badem kokusu alıyorum. Hatta bana bakırsa Acı bir badem ama çevremden badem sütü, ya da direkt süt kokusu diyenler oldu. Ama öyle bir badem ki ben badem demesem kimse anlamayacak. Ben notalara bakmasam ben de anlamayacaktım belki.
Reflection'a bayılan biri olarak Reflection vari bir hava veriyor bana. ama herkes o kadar bademi övdü ki ben tam alamayınca acaba kötü bir muadili mi elimdeki dedim.

Sonbaharı ve kışı diğer postta attıklarımla çıkaracağım. Sürekli fakültede kapalı alandayım. Angels share'i falan az sıkacağız artık yapacak bir şey yok :D Sizce kaçar fıs sıkılmalı kapalı alanda. 4-5 fıs çok mu olur? Ben her zaman 2 boynuma, 2 tişörte, 1 enseme, 1 de bileğime sıkarım.
Ek olarak sadece Althair düşündüm nasıldır bilmiyorum ama merak ettim açıkçası. Bir Adet Sauvage Elixir alacaktım ama baharatlı kokuları sevmiyorum ve kimi aktar gibi kokuyor diyince vazgeçtim. Eskiden designerları kör alış daha fazla yapıyordum artık biraz temkinliyim o konuda.
En son Dioe homme parfum aldım ama garip bir koku sevmekle sevmemek arasında kaldım.

Hocam ben badem kokusu aramıyorum esasında. Zaten başka bir postta elimdeki parfümleri sizinle paylaşmıştım ve kış için yeter demiştiniz ki orada biri Black Phantomdu. Bayıldığım bir parfüm.

Ben Pegasus sipariş ettim. Çok çok hafif bir badem kokusu alıyorum. Hatta bana bakırsa Acı bir badem ama çevremden badem sütü, ya da direkt süt kokusu diyenler oldu. Ama öyle bir badem ki ben badem demesem kimse anlamayacak. Ben notalara bakmasam ben de anlamayacaktım belki.
Reflection'a bayılan biri olarak Reflection vari bir hava veriyor bana. ama herkes o kadar bademi övdü ki ben tam alamayınca acaba kötü bir muadili mi elimdeki dedim.

Sonbaharı ve kışı diğer postta attıklarımla çıkaracağım. Sürekli fakültede kapalı alandayım. Angels share'i falan az sıkacağız artık yapacak bir şey yok :D Sizce kaçar fıs sıkılmalı kapalı alanda. 4-5 fıs çok mu olur? Ben her zaman 2 boynuma, 2 tişörte, 1 enseme, 1 de bileğime sıkarım.
Ek olarak sadece Althair düşündüm nasıldır bilmiyorum ama merak ettim açıkçası. Bir Adet Sauvage Elixir alacaktım ama baharatlı kokuları sevmiyorum ve kimi aktar gibi kokuyor diyince vazgeçtim. Eskiden designerları kör alış daha fazla yapıyordum artık biraz temkinliyim o konuda.
En son Dioe homme parfum aldım ama garip bir koku sevmekle sevmemek arasında kaldım.
Dior Homme bana da aynısını yaşattı.
Koklayıp denerken cidden bu makyaj malzemesini hangi erkek kullanıyor demiştim ve beni satın almaktan vazgeçirdi.

Althair çok çikolatalı bir koku.
Althair 'de badem var ama şekerlenmiş badem ve içinde Burbon Vanilya,Elemi reçineleri olunca cidden çok tatlı bir parfüm oluyor.Kışa uygun ama Fakültede kapalı ortam olduğu için boğabilir.

Bu parfumleri yaklaşık 4-5 Fıs sıkmak yeterli.

Hocam uzaktan olucak ve fışkırttığınız bölgenin heryerine temas edicek şekilde;

1 ense,kulak arkasına
1 veya 2 boyuna(sağ,sol)
1 göğüse ve göğüs altına doğru.
1 veya 2 bileklere(sağ,sol)

Eğer boyuna bir tane sıkacaksanız bileklere sağ ve sol olmak üzere iki kol bileğinize sıkın.

Boyuna zaten uzaktan heryere yayılacak şekilde fışkırtacağınız için yayılır ki zaten göğüse de uzaktan bir fıs sıkacaksınız.

Böyle yeterli olur.

Bir de Sauvage aktar gibi kokar yorumu güldürdü.
Açılışta ciddi oranda baharat patlaması olsada sonradan biraz daha odunsu ve lavantalı hale dönüyor yani baharat biraz olsun azalıyor ama baharat kesinlikle en baskını.

Eğer baharatlı kokular seviyorsan alınır ama fazlası sana hoş gelmiyorsa o toplara girmene gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı