techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 23 Haziran 2025 #11 Taeones dedi: Hocam işkur mobil, kariyer.net veya ilçenizin işkur şubesine müracaat edin. Genişletmek için tıkla... teşekkurler işkur uzerinden bulmak istiyorum iş tanımı ne diye geçiyor uretim elemanı olarak pozisyon açmışlar ona mı başvurmam lazım.
Taeones dedi: Hocam işkur mobil, kariyer.net veya ilçenizin işkur şubesine müracaat edin. Genişletmek için tıkla... teşekkurler işkur uzerinden bulmak istiyorum iş tanımı ne diye geçiyor uretim elemanı olarak pozisyon açmışlar ona mı başvurmam lazım.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Haziran 2025 #12 techno137 dedi: Teşekkürler işkur uzerinden bulmak istiyorum iş tanımı ne diye geçiyor uretim elemanı olarak pozisyon açmışlar ona mı başvurmam lazım. Genişletmek için tıkla... Üretim personeli, paketleme personeli diye geçer hocam.
techno137 dedi: Teşekkürler işkur uzerinden bulmak istiyorum iş tanımı ne diye geçiyor uretim elemanı olarak pozisyon açmışlar ona mı başvurmam lazım. Genişletmek için tıkla... Üretim personeli, paketleme personeli diye geçer hocam.
9 932337 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 16 23 Haziran 2025 #13 techno137 dedi: İyi akşamlar bende fabrikada iş arıyorum siz bu işi nasıl buldunuz acaba. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. Babamın bir arkadaşı bu iş imkanını sağlıyor bana.
techno137 dedi: İyi akşamlar bende fabrikada iş arıyorum siz bu işi nasıl buldunuz acaba. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. Babamın bir arkadaşı bu iş imkanını sağlıyor bana.