Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.
www.gaming.gen.tr
Bu sogutucuya MSI B65M-B microatx anakart uyumlu mu rahat sigar mi?
Anakartla ilgisi yok. Kasaya sigar mi onu dusunmen lazim
Kasan ne olacak?
163mm cok güzel bir sogutma. Ben de onu alacaktım son anda sıvı sogutma almaya karar verdim.
Kasalarin cpu sogutma yüksekliği desteğinden anlayabilirsin hangi kasaya sığıp sığmayacagini
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.
www.gaming.gen.tr
Bu sogutucuya MSI B65M-B microatx anakart uyumlu mu rahat sigar mi?
Anakartla ilgisi yok. Kasaya sigar mi onu dusunmen lazim
Kasan ne olacak?
163mm cok güzel bir sogutma. Ben de onu alacaktım son anda sıvı sogutma almaya karar verdim.
Kasalarin cpu sogutma yüksekliği desteğinden anlayabilirsin hangi kasaya sığıp sığmayacagini
Yani o da var. Kisa ramler olmazsa onun uzunlugu da ekleniyor. Ona gore hesabetmen gerekecek. Mesela corsair 4000D kasada cpu sogutucu yuksekligi 170mm yaziyor.
Bu sogutucu 163mm normal kisa ramler ile kullanirsan fanı engellemeyecegi icin rahatca sığar
Ama diger uzun soğutucusu olan uzun ramler muhtemelen 7mm den daha uzun olur ve hava sogutucunun fanını yukarı kaydırır. Bu sekilde sığmaz. Bu durumda da 3 5 dereceden fergat ederek fanı sogutucunun arkasina takarsin, tabi orada da anakartin sogutucu blogu olmamasi lazim.