Pegasus virüsü ile alakalı gelen mail nedir?

Marjinal Mami

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkes iyi sosyaller. Az önce istenmeyen kutumda telefonuma ve bilgisayarıma pegasus yüklendiği ,polise veya avukata gidersem ve ayrıca eğer kripto hesaplarına 1500 dolar atmazsam Instagram Whatsapp ve kişi rehberimden herkese ulaşıp bütün kişisel bilgilerimin paylaşılacağı hakkında bir mail aldım. Ünlü değilim , Devlet Başkanı değilim kısacası gayet sıradan birisiyim. Bunun gerçek olma olasılığı nedir?

Büyük ihtimalle yalan sadece sizden para istiyor. Kişisel bilgi işi bize sökmez daha iki sene önce sokakta gezen çocuğun elinde hepimizin verisi vardı.

Bu site üzerinden mail gelen adresi sorgular mısınız? (Sizin iCloud hesabınızdan bahsediyorum.)

Bu site üzerinden mail gelen adresi sorgular mısınız? (Sizin iCloud hesabınızdan bahsediyorum.)
111111111111.png

Bu AppleID'ye bağlı başka e posta var mı belki onlardan biri sızmıştır.

Tahmin ettiğim gibi mail adresleriniz patlamış o nedenle bu mailleri almışsınız. Şifrelerinizi derhal değiştirin. Eğer her yerde aynı şifreyi kullanmıyorsanız korkulacak bir durum yok.

Tahmin ettiğim gibi mail adresleriniz patlamış o nedenle bu mailleri almışsınız. Şifrelerinizi derhal değiştirin. Eğer her yerde aynı şifreyi kullanmıyorsanız korkulacak bir durum yok.

Şifreleri değiştirdim ve verdiğiniz siteden kontrol ettiğimde hala aynı hataları alıyorum bu ne zaman düzelir? Bir de anlamadığım şey Gmail veya Outlook patlasa bile iCloud hesabımı nereden buldu ve neden iCloud hesabımdan yazıyor? Her uygulamada biyometrik onay ve onay kodu gelmeden giriş yapılamadığı halde üstelik.

Düzelme gibi bir durum olmayacak maalesef. Ücretli servisler var veri tabanından silmek için ancak ben şahsen ise yarayacağını düşünmüyorum. Sizi nasıl buldu derseniz büyük ihtimalle Apple veri sızıntısı yaşadı ve sızan verilerin arasında sizin veriniz de vardı. Bu kötü bir durum ama daha kötüsü virüsü gerçekten yollamış olabileceği olasılığı. Ancak son ürün yazılımına sahipseniz bunun hakkında şüphe duymamıza gerek yok önlem alındı diye hatırlıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı