Pegasus yurt dışı uçuşlarında powerbank taşınabilir mi?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba, iyi günler iyi sosyaller.

Cuma gecesi İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden pegasus ile yurt dışına uçuş gerçekleştireceğim.
Ancak aklımda çok önemli bir soru var. Baseus marka 22.5W 20.000MAh'lik bir powerbankim var. Bunu uçağa sokabiliyor muyum? Yasak mı? Değil mi? Bana kesin net tecrübe ya da önemli kaynak lazım ona göre yanımda götürmeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu konudaki deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Deneyimim şu powerbank yanıma almadım ama uçakta benimle birlikte İstanbul'a seyahat eden ablamız voltu yüksek MAh'ı 20binden fazla powerbanki uçağın altına koymuş sıkıntı etmemişler

Deneyimim şu powerbank yanıma almadım ama uçakta benimle birlikte İstanbul'a seyahat eden ablamız voltu yüksek MAh'ı 20binden fazla powerbanki uçağın altına koymuş sıkıntı etmemişler
Yanıtınız için teşekkür ederim, 20000 mAh powerbank ile yurt içi uçuş düşünüyorum. Sıfır kutusunda, kabin bagajında taşımayı düşünüyorum, umarım sorun çıkmaz. Ben araştırdığım zaman tam tersi, powerbankların uçak altı bagajda taşınmasının yasak olduğu bilgilere erişiyorum.

Yanıtınız için teşekkür ederim, 20000 mAh powerbank ile yurt içi uçuş düşünüyorum. Sıfır kutusunda, kabin bagajında taşımayı düşünüyorum, umarım sorun çıkmaz. Ben araştırdığım zaman tam tersi, powerbankların uçak altı bagajda taşınmasının yasak olduğu bilgilere erişiyorum.

Deneyim sonucunu paylaşmak istiyorum, SAW hava limanından 20.000 mAh powerbank ile kontrolden sorunsuz geçtim. Kabin bagajında sorunsuz taşıdım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı