Pegatron A25 laptop BIOS güncelleme

Merhaba. Bunun daha yenisi var mı acaba? Araştırma yaptım fakat Pegatron'un kendi sayfasında bile bilgi yok. Bir de laptop eski ve hiç BIOS update yapmamama rağmen paylaştığınız versiyon ile benim versiyonum aynı: 209. Buna rağmen güncelleme yapmaya kalksam sorun çıkar mı, yahut gerek var mı?
 
Murat be merhabalar. Pegatron a25 anakartı var. 2 gündür uğraşıyorum usb den boot ettim refus kullanarak ancak dediğiniz komutların hiçbirini çalıştıramadım. Notebook sorunlu win10 formatı attım ancak güncellemelerden sonra siyah ekran hatası alıyorum yani formatla bir alakası yok win7 de de böyle win10 da da. Bios sürümünden kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Abi 1W3-GNB1560A2i3 Grundig laptop SSD yeni aldım BIOS SSD'yi görmüyor UEFI BIOS yükleyin söylentiler var buradan işe yarıyor mu?
Üreticinizden BIOS'u isteyin güncel değilse. Güncelleme destek sağlayabilir görmeme sebebi uyumsuz olması veya düzgün BIOS ayarı edilmemiş olması olabilir. Bilen biri anlar zaten bunu.
 
Forumda USB bootable yapmayı öğrenin sonra verdiğim RAR içinde bulunan dosyaları USB belleğin içine atıp BIOS'tan USB boot edin.
98 ekranı karşınıza geldiğinde oraya "BIOS" yazıp Enter'a basın işlem tamamlanana kadar bekleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bilgisayar açılmadan direk BIOS'a girin ve optimal/optimize default yapıp, save and change/save&exit yapın.
BIOS'unuz güncellenmiş olacaktır.

Link
Edit New link;
Bıos 209
Merhabalar bios 209 güncelleme rar dosyasına ulaşılamıyor. İhtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı