Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Kasım 2012 #11 Q-Fan'ı derve dışı bırakıp elle ayar yapabilmen gerek.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 21 Kasım 2012 #12 İşe yaramadı Recep abi. İkisini de Disabled yaptım, Show Speed yazan yerlerde ya Ignored ya da aynısı yazıyor. PC'yi açtım, Speed Fan'dan oynayayım dedim, o da işe yaramadı.
İşe yaramadı Recep abi. İkisini de Disabled yaptım, Show Speed yazan yerlerde ya Ignored ya da aynısı yazıyor. PC'yi açtım, Speed Fan'dan oynayayım dedim, o da işe yaramadı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Kasım 2012 #13 Start PWM Value değerini yükseltip ayarları kaydeder misin?
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 21 Kasım 2012 #14 Recep Baltaş dedi: Start PWM Value değerini yükseltip ayarları kaydeder misin? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım Recep abi, yükseldiğini nasıl anlıyacağım ? Speed Fan'da RPM değerleri değişmedi.
Recep Baltaş dedi: Start PWM Value değerini yükseltip ayarları kaydeder misin? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım Recep abi, yükseldiğini nasıl anlıyacağım ? Speed Fan'da RPM değerleri değişmedi.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 22 Kasım 2012 #15 NirvanA1 dedi: Dediğini yaptım Recep abi, yükseldiğini nasıl anlıyacağım ? Speed Fan'da RPM değerleri değişmedi. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile kontrol edin. Daha kesin sonuçlar verir. Ayrıca PWM değerini daha da artırabilirsiniz. Bir de Step ayarı var orada, onu da yükseltin derim.
NirvanA1 dedi: Dediğini yaptım Recep abi, yükseldiğini nasıl anlıyacağım ? Speed Fan'da RPM değerleri değişmedi. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile kontrol edin. Daha kesin sonuçlar verir. Ayrıca PWM değerini daha da artırabilirsiniz. Bir de Step ayarı var orada, onu da yükseltin derim.