Pegatron IPX41-D3 anakarta RAM ve ekran kartı

Önerdiğimiz kartlar anakartınıza uyan kartlardır, merak etmeyin.

Bu ekran kartı çok güçlü olduğundan dolayı biraz fazla güç tüketir. Sizin almış olduğunuz bu tür hazır sistemlerde bütçeyi düşürmek için en kalitesiz ve düşük Watt PSU'lar kullanılır. GT630 gibi dandik kartları doğrudan takarsınız ama HD 7770 gibi bir kartı takmadan önce PSU'yu daha kaliteli bir model ile değiştirmek hem verimliliği artırıp faturanızı düşürecek hem de sistemin daha kararlı çalışmasını sağlayacaktır. İşimizi şansa bırakmayalım.


DDR2 en fazla 800 Mhz'e kadar. Anakartınız DDR3. RAM'ler uyacaktır. İlk taktığınızda sistem açılmayabilir, sorun değil. İkinci açılışta açılır. Uymazsa da iade edip 1066 alma hakkınız var ama buna gerek yok.
Merhaba birşey danışabilirmiyim aynı anakart bendede var ve r7 240 takmak istiyorum sizce bir sıkıntı olurmu ?
 
Merhaba birşey danışabilirmiyim aynı anakart bendede var ve r7 240 takmak istiyorum sizce bir sıkıntı olurmu ?

ben taktım bu anakarta aynı ekran kartını hiçbir sorun yok uzun sürelide deneme fırsatım oldu .

Sorum şu arkadaşlar ben bu ram 2 gb Everest Rm-22 2 Gb Masaüstü 1333Mhz Ddr3 Cl9 8 Çipli Ram Fiyatı bunu alarak takviye etmek istedim ama taktımda çalıştırdığımda dıııt diye bir ses geliyor ve pc açılmıyor mecburen çıkarttım buradan almıştım .Acaba bilen arkadaşlarımdan rica etsem bu anakarta nasıl bir takviye yapabiliriz?2gb Micron 2gb Ddr3 1333mhz Pc3-10600u Cl9 Pc Ram [işlemci Seçmez] - n11.com burada bir ram gördüm hepsine uyumludur yazıyor? intel asus yazıyor ama bilgim yok adminin dediği şekil 4 gb ram mı takmalıyız? 4gb alırsak her marka ram bu anakarta uyarmı acaba everets olmadı ?ekran kartı ram derken dolarda uçunca baya aştım bütcemi fiyatı uygun işime yarayacak 2gb olursa yoksa 4 gb hangı marka model olur yardımcı olursanız çok sevinirim. sevgiler.
 
Son düzenleme:
Her ram olmuyor bende aldım biip sesi veriyor bu anakart uyan ram elexir mi sadece acaba ?deneyen sorunsuz çalışan başka marka ram yokmu? bu elixir ram bulunmuyor sahıbınden var oradada almak deveye hendek atlatmaktan zor.
 

Geri
Yukarı