Mustafa Karataş Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #1 Selam arkadaslar. Ben BIOS'u güncellemek istiyorum fakat bir türlü bulamadm. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Nisan 2015 #2 Pegatron anakartların genelde BIOS güncellemesi yok. Zaten bu sayede hazır PC'lerde kullanılabiliyor. Anakartı satan firma BIOS desteği vermediği için ucuza satabiliyor...
Pegatron anakartların genelde BIOS güncellemesi yok. Zaten bu sayede hazır PC'lerde kullanılabiliyor. Anakartı satan firma BIOS desteği vermediği için ucuza satabiliyor...
SerhadTuran Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 467 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #3 Geçen ay bende PEGATRON İPXSB Anakartının güncellemesini yapmaya çalıştım ancak en son paylaşılan sürüm bozuk çıkınca Anakart çöp oldu.
Geçen ay bende PEGATRON İPXSB Anakartının güncellemesini yapmaya çalıştım ancak en son paylaşılan sürüm bozuk çıkınca Anakart çöp oldu.