Pegatron IPXSB-H61, RX 570 destekliyor mu?

ElvanKAMAN

Hectopat
Pegatron IPXSB-H61 anakartım var. GTX 1050 Ti almayı düşünüyordum, iyice pahalılaştı, bir ekran kartı buldum;
Bu ekran kartı anakartıma uyumlu olur mu? İşlemcim i3 2100. İşlemcim de eski ama bana şu anlık oyunlarda kasmayan bir ekran kartı olması lazım. İleride işlemciyi falan değiştireceğim.
Bir de bu var. Dediğim gibi anakartıma uyumlu olur mu? Çalışması ve oyunlarda kasmaması bana yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz fakat işlemciniz yeterli değil, beklentiniz yüksek olmasın.

önemli olan oyunlarda kasmasın o bana yeter.
Grafik ayarlarını açarsanız yük ekran kartına biner ama i3 2100 o kadar yetersiz ki RTX 2080 taksanız bile kasacaktır. Ayrıca o anakart bende de var heveslenmeyin o anakarta hiçbir ekran karti takamassiniz. Ha diyorsaniz ben işlemcimi kullanacağım. Gidin düzgün bir LGA 1155 anakart bulun. Şahsen ben de böyle yapacağım. Ancak bende geliştirmeye daha uygun olan I7-2600K var. Bulursaniz alabilirsiniz. 6700'e yakın bir performansı var. 4.0GHZ'e overclock ederseniz tadından yenmez.

Merhaba dostlar hayırlı geceler elimde pegatron ipxsb h61 anakart mevcut rx 570 gelecek yakında takicam bi sorun la karşılaşır mıyım bu konuda soruna tam cevap alınamamış yardımcı olur musunuz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı