unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Beyler bende böyle gözüküyor ben bunun animasyonlu olmasını istiyorum kare şeklinde varya o. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Aralık 2020 #2 Sağ tık > kişiselleştir > Aero temalarından birini seç.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 31 Aralık 2020 #3 Bilgisayar sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları performans özellikler en iyi görünümü Windows seçsin deyin.
Bilgisayar sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları performans özellikler en iyi görünümü Windows seçsin deyin.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Ed1tH dedi: Bilgisayar sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları performans özellikler en iyi görünümü Windows seçsin deyin. Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmadı acv dedi: Sağ tık > kişiselleştir > Aero temalarından birini seç. Genişletmek için tıkla... Olmuyo yaa Son düzenleme: 31 Aralık 2020
Ed1tH dedi: Bilgisayar sağ tık özellikler gelişmiş sistem ayarları performans özellikler en iyi görünümü Windows seçsin deyin. Genişletmek için tıkla... yaptım ama olmadı acv dedi: Sağ tık > kişiselleştir > Aero temalarından birini seç. Genişletmek için tıkla... Olmuyo yaa