Ege Tekin Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Pencereli tam ekran yapmam gereken zamanlar olabiliyor fakat FPS düşürür mü, düşürmez mi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Pencereli tam ekran yapmam gereken zamanlar olabiliyor fakat FPS düşürür mü, düşürmez mi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Ege Tekin dedi: Pencereli tam ekran yapmam gereken zamanlar olabiliyor fakat FPS düşürür mü, düşürmez mi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pek bir etkisi yok. Sadece oyun açık olması önemli tabii. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Pencere modu ile tam ekran modunda performans farkı oluyor mu? Pencere modu ile tam ekran modunda performans farkı oluyor mu? Yayın yaparken mecburen Alt+Tab yapmak için pencere modu açık olması gerekiyor. Oyuna etkisi var mı? www.technopat.net
Ege Tekin dedi: Pencereli tam ekran yapmam gereken zamanlar olabiliyor fakat FPS düşürür mü, düşürmez mi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Pek bir etkisi yok. Sadece oyun açık olması önemli tabii. İstediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Pencere modu ile tam ekran modunda performans farkı oluyor mu? Pencere modu ile tam ekran modunda performans farkı oluyor mu? Yayın yaparken mecburen Alt+Tab yapmak için pencere modu açık olması gerekiyor. Oyuna etkisi var mı? www.technopat.net
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Nisan 2023 #3 Hayır düşürmez.