Arkadaşlar randevu işlerini falan geçip direkt konuya giriyorum. Hastanede size odanızı gösteriyorlar ve sıranız gelene kadar odanızda kalıyorsunuz, sonra size damar yolu açıyorlar, sonra ameliyat kıyafetlerinizi getiriyorlar ve ameliyathaneye geçiyorsunuz. Anestezi için iğne yapıyorlar ve oksijen veriyorlar.
Oksijenden 2-3 kere çekince zaten gerisini hatırlamıyorsunuz, ben penis eğriliği ve darlık ameliyatına girdim, uyandığımda titriyordum, penisim ve etrafı çok fena ağrıyordu, sonra sizi tekrar odanıza götürüyorlar ve doktor gelip kontrol ediyor ve kaç gün hastanede kalacağınızı söylüyor. Bana sonda ve serum taktılar ve ereksiyona girmemesi gerek, sonra arada sırada hemşire ve doktorlar gelip antibiyotiğinizi yeniliyor ve sonda torbanızı kontrol ediyorlar.
Uyumadan önce hem rahat uyumanız hem de ereksiyona girmemesi için bacaktan ya da kalçadan iğne yapıyorlar, ben 2 saatte bir kalkıp geri uyudum, sabah olunca doktor geliyor ve kontrol ediyor. Eğer durumunuz iyiyse taburcu ediliyorsunuz. İlk birkaç gün bez takın derim çünkü idrarınızı çıkarttığınız halde akmaya devam edecek. Sonra da kontrollere falan gidiyorsunuz işte. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.