Penta Teknik Servis "Bize Ait Olmayan Ürün" Dedi

Yer
Milky Way
Merhaba,
Zoccoshop'tan satın aldığım Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyun Mouse ile ilgili bir sorun yaşıyorum.
Sorunu doğrudan Logitech Desteğe bildirdim. Benden istenen video kaydı sonrasında ürünün arızalı olduğunu, garanti süreci için satın alma noktasına başvurulması gerektiğini belirttiler.
Ben ürünü Logitech'in Türkiye'deki yetkili distribütörü olan Penta Teknolojiye gönderdim. Garanti durumuna baktığımda "BİZE AİT OLMAYAN ÜRÜN LOGİTECH G304 LIGHTSPEED MOUSE." şeklinde bir açıklama yazıldığını görüyorum.

Bu ne anlama geliyor? Türkiye'de satılan bir Logitech ürünü Türkiye'deki yetkili servisinde garanti desteği alamıyor mu?

(Ürün orijinal çünkü seri numarası ile Logitech'e kaydettim. Ayrıca G Hub fareyi sorunsuz tanıyor.)

Ürünün kutusundan(içinde/dışında poşet ile yapıştırılmış şekilde) garanti belgesi çıkmış olması lazım, orada ithal eden firmanın adı yazar.

Ürünün kutusundan(içinde/dışında poşet ile yapıştırılmış şekilde) garanti belgesi çıkmış olması lazım, orada ithal eden firmanın adı yazar.
Merhaba, hayır öyle bir poşet çıkmadı. Yalnızca Ürünün faturası vardı. (kargolamak için mecburen koyuyorlar) Fatura dışında hiçbir şey yoktu.
Penta'ya gönderirken faturasıyla göndermiştim.

İlginç. Bu arada fatura kutunun içinde olmaz, yani ürün kutusunda. Jelatin ile kaplı olur. Bahsettiğin jelatinli kısmın içi ya da hemen üstünde minik başka bir jelatinin içinde. En azından Logitech fareler o şekilde.

İlginç. Bu arada fatura kutunun içinde olmaz, yani ürün kutusunda. Jelatin ile kaplı olur. Bahsettiğin jelatinli kısmın içi ya da hemen üstünde minik başka bir jelatinin içinde. En azından Logitech fareler o şekilde.
Evet fatura kutu dışında poşette oluyor. Logitech kutusunun üzerinde herhangi bir şey yoktu. güvenlik bandını açıp içine bakınca da sticker, logitech teşekkür kağıdı ve hızlı başlangıç kağıdı vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı