Aren Ada Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir?
4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir?
Çözüm cumali_032 2 Nisan 2023 Aren Ada dedi: 4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile Bluestacks kaldırmaz.
Aren Ada dedi: 4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile Bluestacks kaldırmaz.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Aren Ada dedi: 4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile Bluestacks kaldırmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Aren Ada dedi: 4 GB RAM, Pentium 2020M sistemimde tam Chrome'a giriyorum Blue stacks durduruldu diyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile Bluestacks kaldırmaz.
KS KS Aren Ada Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 cumali_032 dedi: Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile BlueStacks kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... 4'ü de açmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Sisteminiz BlueStacks'i açtığına dua edin. Bu bilgisayar ve donanım ile BlueStacks kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... 4'ü de açmaz mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Aren Ada dedi: 4'ü de açmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hiçbir şekilde açmaz. Açsa bile 3 dakika bekletir kasar yani her türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Aren Ada dedi: 4'ü de açmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hiçbir şekilde açmaz. Açsa bile 3 dakika bekletir kasar yani her türlü.