- Makaleler
- 21
Haklısın fakat bir soru soruyorum anakarta ve işlemciye uyumlu mu?
Evet, FPS düşük olur yine de.
Haklısın fakat bir soru soruyorum anakarta ve işlemciye uyumlu mu?
Uyumludur fakat dediğim gibi tam performans alamazsın ve CS:GO aşırı kasar. Açarsa şükür namazı kıl.Haklısın fakat bir soru soruyorum anakarta ve işlemciye uyumlu mu?
Tam performans alabileceğim hala satılan bir kart var mıdır?Uyumludur fakat dediğim gibi tam performans alamazsın ve CS:GO aşırı kasar. Açarsa şükür namazı kıl.
Sorun ekran kartından değil işlemci ve anakart yüzünden alamazsın.Tam performans alabileceğim hala satılan bir kart var mıdır?
Hayır Chrome takılmadan çalışıyor. Benim tek istediğim bu sistem ile CS:GO'yu düşük ayarlarda oynayabilmek.Hocam ölü yatırım. Bence şimdilik diyeceğim de büyük ihtimal Chrome' da takılma yaratıyordur. Eski bilgisayarım böyleydi aynı. Win 7 yükledim çöktü ve birdaha da açılmadı.
Olsun. Bari yeterli performansını alabilirim. Benim amacım zaten konunun başında yazıyor.Sorun ekran kartından değil işlemci ve anakart yüzünden alamazsın.
Ben R5 230 ile bile hafif darboğaz olacağını düşünürken sen GT 710 diyorsun. CS:GO açmaz zorlama.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat bir sorum daha var. Sorum şu, GT710 ile nasıl performans alırım. Benim tek istedigim Pentium 4 531 ile CS:GO'yu 25-40 FPS arası oynayabilmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.