Pentium 4 531 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Hocam ölü yatırım. Bence şimdilik diyeceğim de büyük ihtimal Chrome' da takılma yaratıyordur. Eski bilgisayarım böyleydi aynı. Win 7 yükledim çöktü ve birdaha da açılmadı.
Hayır Chrome takılmadan çalışıyor. Benim tek istediğim bu sistem ile CS:GO'yu düşük ayarlarda oynayabilmek.

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat bir sorum daha var. Sorum şu, GT710 ile nasıl performans alırım. Benim tek istedigim Pentium 4 531 ile CS:GO'yu 25-40 FPS arası oynayabilmek.

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum fakat bir sorum daha var. Sorum şu, GT710 ile nasıl performans alırım. Benim tek istedigim Pentium 4 531 ile CS:GO'yu 25-40 FPS arası oynayabilmek.
Ben R5 230 ile bile hafif darboğaz olacağını düşünürken sen GT 710 diyorsun. CS:GO açmaz zorlama.

Hocam zaten şöyle bir durum var. Siz o oyunu maksimum 25 FPS değerinde oynayacaksınız. Karşınızdaki adam ise ( genellikle çoğu öyle ) 144 FPS altı oynamıyor çünkü oyuncuların çoğu yabancı. Yani siz adamı görüp sıkarken bile öleceksiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı