Pentium 4 640 SL7Z8 3.20 GHz ne kadar eder?

Squaxw

Hectopat
Öncelikle selamlar bilgisayar almak için para biriktiriyorum ve eski bilgisayarımın işlemcisini satacağım.
İşlemcinin modeli başlıkta yanında soğutucusunu da satacağım.

Dosya Ekleri

• 20210324_221115.jpg
    20210324_221115.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20210324_221048.jpg
    20210324_221048.jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar bilgisayar almak için para biriktiriyorum ve eski bilgisayarımın işlemcisini satacağım.
İşlemcinin modeli başlıkta yanında soğutucusunu da satacağım.
Bedava verirdim ben. 5 TL'ye koysanız alan olmaz yani. Eskişehirdeyseniz size 775 Pin 5-6 kadar işlemci vereyim satabilirseniz sizin olsun parası.

Bedava verirdim ben. 5 TL'ye koysanız alan olmaz yani. Eskişehirdeyseniz size 775 Pin 5-6 kadar işlemci vereyim satabilirseniz sizin olsun parası.
Yok samsundayım
Dün letgoya 30tlden koydumda pahalımı diye size sorayım dedim teşekkürler
Hurda. Bu işlemciye 10TL versen zaten aylık ederinden fazla tüketir. Ederi 5TL.
Fan şanllı ki 775'in geniş yelpazesinde yer alıyor.O da belki 20TL eder.
Teşekkürler 20tlden koydum

Yok samsundayım
Dün letgoya 30tlden koydumda pahalımı diye size sorayım dedim teşekkürler

Teşekkürler 20tlden koydum
Hocam kasaya koyup satsanız belki biraz para edebilir. Ben al sat yaparak bilgisayar toplamıştım zamanında. Samsun'dayım ben de çiftliğin alt caddesindeki ikinci el parça dükkanlarını gezin illaki ucuza bir şeyler bulursunuz. 20 liraya Xeon E5405 işlemci bulmuştum. 775 artık eski olduğu için parçasını bulmak kolay ve ucuz.

Hocam kasaya koyup satsanız belki biraz para edebilir. Ben al sat yaparak bilgisayar toplamıştım zamanında. Samsun'dayım ben de çiftliğin alt caddesindeki ikinci el parça dükkanlarını gezin illaki ucuza bir şeyler bulursunuz. 20 liraya Xeon E5405 işlemci bulmuştum. 775 artık eski olduğu için parçasını bulmak kolay ve ucuz.

Uygun olunca bir göz atıcağım oralarada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı