Pentium 4 İçin Hangi İşletim Sistemi ?

Hangi İşletim Sistemi ?

• Windows XP

Oy: 11 57,9%
  • Windows 7

Oy: 4 21,1%
  • Windows 8.1

Oy: 4 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühenidisi
Windows 10 benim ekran kartıma uyumlu değil sürümü. Bu yüzden Windows XP, Windows 7 ve Windows 8.1'de kararsız kaldım. Sistem özelliklerim şunlar;

-2 GB DDR2 RAM
-256 MB ekran kartı
-Pentium 4 3.06 GHz

Bu arada arkadaşlar benim tercihim Win XP. Sizin tercihiniz nasıl? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci işi zorlasa da sistemin diğer bileşenleri Windows 10 için yeterli. Ama fazla zorlamak istemiyorum diyorsanız en azından güncel bir Linux sürümü kurun. Windows XP güvenli bir işletim sistemi değil.

İşlemci işi zorlasa da sistemin diğer bileşenleri Windows 10 için yeterli. Ama fazla zorlamak istemiyorum diyorsanız en azından güncel bir Linux sürümü kurun. Windows XP güvenli bir işletim sistemi değil.
Islemci değil ekran kartı uyumu yok demiş. Eski ekran kartları Win10 uyumlu olmuyor. Arkadaş Win10 kullanamaz yani.
Bence Win7 kurun.

İşletim sistemleri kafadan tercih edilip kurulamaz.
Hangi işletim sisteminin kurulabileceği, donanım üreticilerinin yayınlamış olduğu sürücüler doğrultusunda belirlenebilir.
Öncelik donanım anakartlardır.
Anakartın resmi sitesine girip o model anakartınız için yayınlanmış sürücüleri belirleyiniz.
Ekran kartınızı da aynı yöntemle araştırınız.
Hangi işletim sistemleri için sürücüler yayınlanmışsa o işletim sistemini kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı