Pentium Core 2 Duo T4200 laptopa hangi işlemci takılır?

2 slot 4+4 DDR3.

Hocam o işlemciyi çöpe at sistem genel olarak iyi 8 RAM ve eski bir NVIDIA kart işlemci değişirse işinizi görecek bir laptop haline gelebilir bir de iyi bir termal macun alın C2D'ler çok ısınmaz ama ısınırsa çok performans kaybeder.

Chrome'da max 60 Dereceyi Görüyor Minecraft Pes 13 girdiğimde 80 - 90 Oluyor Ama En Düşük Ayarlarda Anca Oynayabiliyorum Düşük Ayarlarda Kasmadan Zula Falan Oynatan Bi İşlemci Olsa Okeyim Maalesef Çok Eski Bir İşlemci

İntel Core 2 extreme q9300
İntel Core2 Quad q9100

bu İkiside Uyumlu Hangisini Önenirsin 4çekirdekli ikiside

Bahsettiğiniz Core 2 Extreme XQ9300 vs Core 2 Quad Q9100 ise Core 2 Extreme XQ9300 öneririm.
Frekansı daha yüksek.

Bahsettiğiniz Core 2 Extreme XQ9300 vs Core 2 Quad Q9100 ise Core 2 Extreme XQ9300 öneririm.
Frekansı daha yüksek.
senin dediğin t9600 2.80 gHz ama 2 çekirdek benim dediğim 2.50 ghz ama 4 çekirdek farkları nedir hangisi ne yönden daha fazla performans verir

Senin dediğin T9600 2.80 GHz ama 2 çekirdek benim dediğim 2.50 GHz ama 4 çekirdek farkları nedir hangisi ne yönden daha fazla performans verir.

Şöyle basit bir tabirle anlatayım çoklu işlem kanadında yani Chrome açıktır Word açıktır YouTube'da video açıktır Technopat açıktır uzun lafın kısası çok yazılım açıks 4. Ekirdeğin katkısını görürsün ama tek bir spesifik yazılımda örneğin PES 13 de 2 çekirdek daha iyidir dediğim gibi 4 çekirdek çoklu işlemde 2 çekirdek tekli işlemde daha karlıdır ve ben frekansı çekirdeğe tercih ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…