Pentium D 945 ve GeForge G100 512MB sistem yükseltme tavsiyesi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Bildiğiniz üzere şu anki dolar kuru ile bilgisayar toplamak biraz zor. Bir de maddi durumu kötü olanlar için daha da zor. Neyse ben asıl konuma geçeyim. Benim eski bir sistemim var. Zaten bu sistemi konunun sonunda belirteceğim. Ben bu sistemden sıkıldım artık yükseltme yapmak istiyorum. Oynayacağım oyunları da belirledim. Onları da konunun sonuna yazacağım. Sizden isteğim ucuz ve performanslı parçalar önermeniz. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi günler.

Şu anki sistem parçalarım:
- ASUS P5KPL AM-SE Anakart (Soket 775)
- Intel Pentium D 945 3.40GHz İşlemci
- 1GB DDR2 333MHz RAM
- NVIDIA GeForge G100 512MB Ekran Kartı
- Samsung HD160 149GB HDD
- 300W PSU
- 1 Adet İşlemci Fanı
- 1 Adet Kasa Arka Fan
- 1 Adet DVD/CD ROM
Oynamak istediğim oyunlar:
- Counter-Strike: Global Offensive
- Euro Truck Simulator 2
- Grand Theft Auto IV
- Undertale
- PUBG Mobile
- Minecraft en son sürüm (Şimdiki 1.14.3)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar. Bildiğiniz üzere şu anki dolar kuru ile bilgisayar toplamak biraz zor. Bir de maddi durumu kötü olanlar için daha da zor. Neyse ben asıl konuma geçeyim. Benim eski bir sistemim var. Zaten bu sistemi konunun sonunda belirteceğim. Ben bu sistemden sıkıldım artık yükseltme yapmak istiyorum. Oynayacağım oyunları da belirledim. Onları da konunun sonuna yazacağım. Sizden isteğim ucuz ve performanslı parçalar önermeniz. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi günler.

Şu anki sistem parçalarım:
- ASUS P5KPL AM-SE Anakart (Soket 775)
- Intel Pentium D 945 3.40GHz İşlemci
- 1GB DDR2 333MHz RAM
- NVIDIA GeForge G100 512MB Ekran Kartı
- Samsung HD160 149GB HDD
- 300W PSU
- 1 Adet İşlemci Fanı
- 1 Adet Kasa Arka Fan
- 1 Adet DVD/CD ROM
Oynamak istediğim oyunlar:
- Counter-Strike: Global Offensive
- Euro Truck Simulator 2
- Grand Theft Auto IV
- Undertale
- PUBG Mobile
- Minecraft en son sürüm (Şimdiki 1.14.3)
Bütçeniz ne kadar hocam ona göre güzel bir toplama yapalım

Kusura bakmayın hemen yazamadım cevap yazma iznim yoktu 500 tl gibi

Elinizdeki bilgisayarı uygun fiyata satın.(Mümkünse 100 TL üzeri satın.)

Elinizde 200 TL kalıcak bu paraylada 2.el GT 1030,GTX 750 alabilirsin.

FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ MSİ GT 1030 AERO ITX - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 710461861

Ekran kartını kaçırma derim.

Elinizdeki bilgisayarı uygun fiyata satın.(Mümkünse 100 TL üzeri satın.)

Elinizde 200 TL kalıcak bu paraylada 2.el GT 1030,GTX 750 alabilirsin.

FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ MSİ GT 1030 AERO ITX - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 710461861

Ekran kartını kaçırma derim.
Tamam haklısınız ama benim elimde parçalar var zaten. Ben buna ekleme yapacağım. Bilgisayarı satsam, elimde hiçbir parça olmayacak. Ben gidip anaharta mesela 100 tl vereceğime ekran kartının parasının üstğne koyup daha iyi bir ekran kartı veya ram alabilirim.

Tamam haklısınız ama benim elimde parçalar var zaten. Ben buna ekleme yapacağım. Bilgisayarı satsam, elimde hiçbir parça olmayacak. Ben gidip anaharta mesela 100 tl vereceğime ekran kartının parasının üstğne koyup daha iyi bir ekran kartı veya ram alabilirim.
Bu anakarta takabileceğiniz işlemciler sınırlı olduğu için değiştirmek lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı