Dün 2 kez mavi ekran hatası aldım. Yatmadan önce de bilgisayarı oyun yüklenmesi için açık bırakmıştım, saat 2:30 civarında baktığımda Steam kapanmıştı, yükleme durmuştu. Büyük bir ihtimalle tekrardan mavi ekran yedim. Minidump: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Hocam videonun 1:50 dakikasına kadar her şeyi harfiyen yaptım ama Memtest86 çalışmadı attığım fotoğraftan bakabilirsiniz işaretlediğim şey yanıp sönüyor.
Testi yaptım sonuçları yazıyorum.
Ethernet adaptörü yok.
Windows 10 güncel.
SFC/SCANNOW sonucu resimde.
Intel HD Graphics güncel.
Windows RAM tesinde bir sorun çıkmadı.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
Ağ sürücüsünü güncelledikten sonra tekrar mavi ekran alırsan galiba RAM ile ilgili bir sıkıntı var. Çünkü ağ sürücüsü veya RAM ile ilgili mavi ekran alıyorsun.