Pentium e5300 sistem için tavsiye

MrKonyaLe

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim sistemim bu şekilde ben bu sistemi biraz güçlendirmek istiyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum.
Sizinde önerilerinizi almak istedim.
Ben bu bilgisayarda Photoshop & giriş seviyesindeki oyunları oynamayı düşünüyorum.
Verdiginiz fikirler için şimdiden teşekkürler.
Bütcemde şuan için 400 TL civarıdır.

cpu-z.jpg
cpu-z1.jpg
cpu-z2.jpg
cpu-z4.jpg
cpu-z5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bize lazım olan kasanın içindeki güç kaynağının kaç watt olduğu. Etiketin üzerinde yazanları bir fotoğraf çekip atar mısınız acaba?

220W değildir o değer, dikkatli bakın. 220V'dur o. Şehir şebekesinin çektiği elektrik diyebiliriz. "W" ile gösterilen sembol olması gerek. :)

Şimdi şöyle bir şey var. Sisteminde ekran kartı yok. İşlemcinin grafik birimini kullanıyorsun. Anakartın DDR3 RAM desteklese hani iyi olurdu ama sadece DDR2 destekliyor. Piyasada o soket için işlemci ancak 2.el bulursun. Sıfır bulamazsın. Yani eğer sen bu bilgisayarı güncellemek istiyorsan baştan her parçayı güncellemen gerek. E her parçayı güncellesen bile 400'den fazla tutar.

Kısaca, bütçeni bir sistem toplayabilecek kadar ayarlaman lazım. O kadar bütçeyle bu sistemi upgrade etmek kolay değil.

220W değildir o değer, dikkatli bakın. 220V'dur o. Şehir şebekesinin çektiği elektrik diyebiliriz. "W" ile gösterilen sembol olması gerek. :)
Kusuruma bakmayın Max=280W yazıyor.
Daha yeniki dedigim 220V'miş dikkatsizlik lütfen kusuruma bakmayın. :)

Şimdi şöyle bir şey var. Sisteminde ekran kartı yok. İşlemcinin grafik birimini kullanıyorsun. Anakartın DDR3 RAM desteklese hani iyi olurdu ama sadece DDR2 destekliyor. Piyasada o soket için işlemci ancak 2.el bulursun. Sıfır bulamazsın. Yani eğer sen bu bilgisayarı güncellemek istiyorsan baştan her parçayı güncellemen gerek. E her parçayı güncellesen bile 400'den fazla tutar.

Kısaca, bütçeni bir sistem toplayabilecek kadar ayarlaman lazım. O kadar bütçeyle bu sistemi upgrade etmek kolay değil.
Anladım dediginizi ama şuan için sistem toplayacak kadar bir bütçem malesef yok. :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı