Pentium E6300 sistemde Rocket League çalışır mı?

68055

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
3.397
Makaleler
1
Çözümler
6
Arkadaşlar, bilgisayarımın donanımlarını aşağıya yazıyorum. En düşük grafik ayarları ve en düşük çözünürlükte oynayabilir miyim?

İşlemci: Intel Pentium Duo E6300 2.80 GHz (3.00 GHz overclocklu)
Ekran kartı: ATI Radeon HD 4300/4500 series.
RAM: 4 GB.
 
Baştan söyliyim korsan yazılıma kesinlikle destek vermiyorum ama sizin durumunuzda korsan olarak indirip test ettikten sonra çalışıyorsa silip orijinalini alabilirsiniz. Ben yeni bir şey alacağımda test etmek için böyle yapıyorum.
 
Baştan söyleyeyim korsan yazılıma kesinlikle destek vermiyorum ama sizin durumunuzda korsan olarak indirip test ettikten sonra çalışıyorsa silip orijinalini alabilirsiniz. Ben yeni bir şey alacağımda test etmek için böyle yapıyorum.

Hocam Epic beleş verdi neyin kafasındasın.
Oynatması lazım.

Hocam peki Windows 8.1'e falan geçersem kasma olayı azalır mı?
 
Hocam Epic beleş verdi neyin kafasındasın.
Onu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Bu dediğimi beleş olmayan şeylerde kullanabilirsiniz. Ama kesinlikle ve kesinlikle sadece test amaçlı olmakla beraber lütfen test ettikten sonra silin. Orada yüzlerce, belki binlerce kişinin emeği var.
 
Hocam Epic beleş verdi neyin kafasındasın.

Hocam peki Windows 8.1'e falan geçersem kasma olayı azalır mı?

Şu an Windows 10 kullanıyorsunuz anlaşılan. Windows 10'da bayağı gereksiz hizmetler, gereksiz uygulamalar var. Windows 7 veya Win8.1 geçerseniz sistem rahatlayacaktır. Kasma olayı gelirsek bilemem. CS:GO ve Valorant oynayabilmeniz gerekiyor. Ben 2 GB RAM ile Valorant eğitim modunda oynayabilmiştim. Takılıyordu RAM yetersizliğinden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı