Pentium G3220 vs R7 240 darboğaz yapar mı?

mert sev

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim işlemcim Intel Pentium G3220 ekran kartı değiştirmeye karar verdim. Turbox AMD redion R7 240 2 GB almaya karar verdim ama darboğaz yapar mı? Ne olur yazın pek anlamadım darboğaz olayını ama yapıyorsa alamayacağım önemli yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar benim işlemcim Intel Pentium G3220 ekran kartı değiştirmeye karar verdim. Turbox AMD redion R7 240 2 GB almaya karar verdim ama darboğaz yapar mı? Ne olur yazın pek anlamadım darboğaz olayını ama yapıyorsa alamayacağım önemli yazarsanız sevinirim.
Eski donanımlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama darboğaz yapsın yapmasın o ekran kartını sakın almayın. Turbox markasının bütün ürünlerinden uzak durun.

Hocam Turbox ekran kartı ve o markaya dair hiçbir şey almayın. Çok dandik kalitesiz oluyorlar. Darboğaz konusunda hiçbir sorun olmaz her iki parçada tam performansta çalışabilir.

Hocam Turbox ekran kartı ve o markaya dair hiçbir şey almayın. Çok dandik kalitesiz oluyorlar. Darboğaz konusunda hiçbir sorun olmaz her iki parçada tam performansta çalışabilir.

Yani Trendyol'dan baktım herkes çok memnun ben yine de almak istiyorum ama darboğaz yapmaz sa sıkıntı yok bir de benim ana kartım DDR 3 destekliyor ama bu rkran kartı DDR 5 olur mu hocam

GTX 750 TI veya GT 1030 bakardım ben olsam.

Yani Trendyol'dan baktım herkes çok memnun ben yine de almak istiyorum ama darboğaz yapmaz sa sıkıntı yok bir de benim ana kartım DDR 3 destekliyor ama bu rkran kartı DDR 5 olur mu hocam

Hocam DDR 3 RAM için ekran kartı GDDR 5 tir sorun olmaz, ancak tekrardan söylüyorum Trendyol'dan o ekran kartını alan insanların birçoğu teknoloji cahili pek bir şey bilmeyen insanlar oluyor o markayı bu forumda kimse önermiyor.

Yani Trendyol'dan baktım herkes çok memnun ben yine de almak istiyorum ama darboğaz yapmaz sa sıkıntı yok bir de benim ana kartım DDR 3 destekliyor ama bu rkran kartı DDR 5 olur mu hocam.
Cidden o cahilleri mi dinleyeceksin? Peki, madem öyleyse alabilirsin. 1 ay sonra da ekran kartım bozuldu diye konu açma yeter ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı