Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem almayı planlıyorum. Kafamda biraz kurguladım. Öyle oyunlarda ultra takıntım falan yok, açsın yeter. Şimdi anakart olarak Gaming 3 düşündüm. O.C Genie kullanarak işlemciye O.C yapacağım. SSD, harddisk, soğutucu elimde var zaten. Sizde öneride bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
Dediğinizi ben de düşünmüştüm lakin evde PS4 var. Onun için PC'de daha çok günlük kullanım, arada bir ufak tefek oyunlar oynarım diye ekran kartını yüksek tutmadım. Öneriniz için teşekkürler.
MSİ TF IV GTX 760 yerine MSİ TF V GTX 960'ı öneririm. TF V, TF IV e göre cok daha etkili soğutmaya sahip. Ayrıca TDP değeri düşük yeni Maxwell mimarisi, düşük güç tüketimiyle daha rahat soğutuluyor. GTX 960' da kullanılan GM206 GPU cok rahat yüksek değerlere overclock edilebiliyor. DirectX 12 desteği ise cabası. TORX fan tasarımından bahsetmiyorum bile. Bu 2' sinden birini seçebilirsiniz. www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX960 GAMING 100ME GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar