Pentium G4400 nasıldır?

Daha fazla  
Merhabalar,

Msi r7 240
Pentium G4400
Msi 110M GAMİNG
Hyperx 4gb 2133 mhz

1. Bu sistemde anakartımı kısarsam kaybedeceğim şeyler önemli midir?
  2. SSD kullanmayı düşünüyorum boyutuna karar veremedim o yüzden bunu beklemeye alıyorum.
  3. Tavsiye edebileceğiniz kasa ve PSU' lar nelerdir ?
  4. Sizce bu sistem Orta Seviye Görüntü ayarlarındaFPS sıkıntısı çekmeden League Of Legends Cs:go oynayabilir miyim?
  5. Ramleri 8x8 mi yoksa 4x4 mü kullanmalıyım?
  6. Tek isteğim kasmayan sabit bir FPS değeri.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem ile dediğin oyunları oynarsın ama hep düşük ayarlarda kalmak zorunda olursun. "Sana tavsiyem ölümmm." Pardon yanlış oldu. :)
Sana tavsiyem AMD'nin Athlon 840 işlemcisi ve buna uygun bir anakart alman. Ana bileşenlerden sonra artan parayı da ekran kartına vermen.

G4400 kullanıyorum. Günlük kullanım için fazlasıyla yeterli ancak hem sanal olarak hem fiziksel olarak çift çekirdek olması çoğu oyun için engel. R7 370 kartım var ama hakkını verecek bazı oyunları oynayamıyorum. Tavsiyem mutlaka dört çekirdekli bir işlemci al.

1. Anakartı h110m pro vd modeline indirirsen kaybedeceğin tek şey kırmızı ledler olacaktır.
2. Ssd olarak sandisk ultra II , samsung 850/750 evo modellerine bakabilirsin.
3. Tavsiye bütçeye göre olur. Sanırım bütçen düşük o halde Aerocool gt black edition önerebilirim. Uygun fiyatlıdır. Onun dışında imkan varsa zalman z3 plus.
4. Orta seviye oynarsın ama 720p de sanırım.
5. Ramleri 8x8 kullanamazsın ki yanlış yazdınız , 8+8 veya 8x2 yazmanız gerekecekti. Buna göre cevaplarsak şuan ki oyunlarda 16 gb gereksiz şimdilik tek 8 gb kullanın ama ilerde upgrade yapmam yeni sistem toplucam dersen ki 2x4 8 gb kullanın sistemi rahatlatır.
6. Dediğim gibi kasacağını sanmıyorum. ( 720p çözünürlükte )

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı