Pentium mu Athlon mu ?

  • Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2B
M

Mert Özdemir

Ziyaretçi
Arkadaşlar babam sistem getirmişti bana evde h61 1155 anakart var yeni daha oc genie falan var üstünde msı. Bu anakarta pentium g2020 mi alayım yoksa babamın getirdiği sisteme x2 270 mi alayım x2 270 ler athlon x4 unlock oluyormuş ama intel alırsamda i5 xxxxK alabilirim sonrasında. Bu arada 7750 ekran kartı aldım.
 
Matrax ben öyle bir şey demedim elimde AM3 de var 1155 de var anakart olarak. Ama herhalde athlon x2 270 alır sonra phenom alırım.
 
ASUS M5A97 R2.0 970 alabilirsin. İlk başlarda x2 270'i kullanırsın daha sonra FX serisi bir işlemci alırsın. Hatırladığım kadarıyla gerçek adın Recep Aktaş değildi. Recep Baltaş ile karışıyor, yöneticiler bu duruma bir çözüm getirirse sevinirim.
 
Ya evet ben sürekli ceza alıyordum ekleri unutup noktalama işaretlerini koymayı unutup. 3 Hesap açtım biri ceza alırsa ötekine girerim diye sonra ıp den anladılar hesap birleştirmesi oldu asıl adım Mert Özdemir.
 
Değiştirdim kullanıcı ismini. Çift hesap açmaya çalışmazsın umarım artık :) Çift hesapları üşenmeden bulup avlarım. Zaten kurallara alışmışsındır. Herhangi bir yanlış yapmazsan ceza almazsın artık.
 
Birde intel alacağım intelin önü daha açık i5 terfisi yaparım sonra ekran kartı değiştiririm am3+ en fazla 1 seri daha çıkarır sonrasında biter fm2 devri ama intelinde bitti diyeceksiniz ama onda i5 den i7 bilmem ne x modeli falan var. 4-5 Yıl kullanırım en az

- - - Güncellendi - - -

Saol kardeşim. Artık çift hesap falan işine girmem zaten :). Yalnız gönlüm İNTEL'den yana ama athlon x2 yi unlock edip x4 yapmak veya phenom işlemciler adamı AMD'ye çekiyor
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı