Pentium P6200 Laptopta Windows 10 nasıl hızlandırılır?

@Ippo Makonouchi @Ippo Makonouchi 580M TR'de bulması zor ve pahalı i7 çok gereksiz, hepsi 2 çekirdek 4 izlek işlemciler, aralarındaki fark çok az, en F/P olanları 480M. Ben RAM'i artırdım 8'e ama çok gerekli değil 4 yeterli neden derseniz zaten RAM dolmadan işlemci dolmuş oluyor(sınırına geliyor). Bu cihaza yapılacak en iyi şey 480M ve SSD. Başka bir şey lazım değil.

Yok hocam yine iyi geliyor bir i5 takmak, Pentium ile sürünüyorsunuz.
1. Nesil işlemcilerin Pentiumdan bile kötü olduğuna emin olabilirsiniz arkadaşın sistemi 3. Nesil'e kadar destekliyor. Aynı işlemi bende yapmıştım i5 3210m taktım ram ve ssd takviyesi yaptım sistem mükemmel duruma gelmişti.

@Ippo Makonouchi @Ippo Makonouchi 580M TR'de bulması zor ve pahalı i7 çok gereksiz, hepsi 2 çekirdek 4 izlek işlemciler, aralarındaki fark çok az, en F/P olanları 480M. Ben RAM'i artırdım 8'e ama çok gerekli değil 4 yeterli neden derseniz zaten RAM dolmadan işlemci dolmuş oluyor(sınırına geliyor). Bu cihaza yapılacak en iyi şey 480M ve SSD. Başka bir şey lazım değil.

İşlemci maksimum 8 GB RAM destekliyor hocam. 2X4 en performanslısı olacaktır muhtemelen. Bu arada 2x8 demişim özür dilerim.

200 TL daha verip daha iyi performanslı işlemci alabilir.

1. Nesil işlemcilerin Pentiumdan bile kötü olduğuna emin olabilirsiniz arkadaşın sistemi 3. Nesil'e kadar destekliyor. Aynı işlemi bende yapmıştım i5 3210m taktım ram ve ssd takviyesi yaptım sistem mükemmel duruma gelmişti.
Chipset ile alakalı olarak arkadaş sadece Arrandale işlemcileri takabilir malesef. Keşke sizin gibi 3. nesil olsa işlemcimiz :üzgün:

1. nesil işlemcilerin Pentium'dan bile kötü olduğuna emin olabilirsiniz arkadaşın sistemi 3. Nesil'e kadar destekliyor. Aynı işlemi bende yapmıştım i5 3210M taktım RAM ve SSD takviyesi yaptım sistem mükemmel duruma gelmişti.

3. nesil ve 1. nesil çok farklı, 1. nesilin Pentium'ları ve i3'leri rezalet, i7qm serisi dışında(dahili GPU yok ama onlarda) gereksiz. En mantıklıları i5 işlemciler onlar arasında da TR'de bulunabilecek en mantıklısı 480M.

3. nesil ve 1. nesil çok farklı, 1. nesilin Pentium'ları ve i3'leri rezalet, i7qm serisi dışında(dahili GPU yok ama onlarda) gereksiz. En mantıklıları i5 işlemciler onlar arasında da TR'de bulunabilecek en mantıklısı 480M.
İkinci el olarak 3. nesil bir sürü i5 var hocam dediğim gibi ben i5-3210m almıştım ikinci eldi hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı