SKT 2 ay sonra diye şikayet etmişler. Bizim evde 4 paketi bırak 2 ayı 15 günde içtik.Yorumlara bakmadan almayın SKT şikayeti var genelde.
Olayı zaten 1 litre olması. Çoğu kişi 2.5 litre kolayı 1 günde bitiremediği için tadı ve asidi kaçıyor. 1 Litre kola 1 günde bittiği için böyle bir durum yok. Bizim evde 4 tane 2.5 litre 6 gün yetiyorsa 10 tane 1 litre kola 10 gün yetiyor üstüne 1 litre kolayı depolamak daha kolay.Zincir marketlerde 2,5 litresi 45 TL falandı, litre başına çok da ucuz durmuyor. Piyasa fiyatına oldukça yakın ama kuponla kullanırsanız çok ucuza gelir.
2 paket aldım, bana gelenler 18.08.2024 tarihli. Yani evet, bitiş yakın.Yorumlara bakmadan almayın SKT şikayeti var genelde.
4 adet kola için STT tarihinin 3 buçuk ay sonrası olması yakın gibi gelmedi bana. Haftada 1 adet içseniz bile rahat rahat biter.2 paket aldım, bana gelenler 18.08.2024 tarihli. Yani evet, bitiş yakın.
Bence de. Az içen biri bile olsaniz 4 paket söylediğinizi varsayarsak 16 taneyi 2-3 ayda bitirmek zor olmamalı.4 adet kola için STT tarihi 3 buçuk ay sonrası. Yakın gibi gelmedi bana. Haftada 1 adet içseniz bile rahat rahat biter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.