ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #1 Şuanda sistemimde 1x8 GB ram kullanıyorum. RAM'i 2x8 yapmak mı yoksa mekanik bir klavye almak mı daha mantıklı? Alacağım klavye: Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Kullandığım klavye: Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2022
Şuanda sistemimde 1x8 GB ram kullanıyorum. RAM'i 2x8 yapmak mı yoksa mekanik bir klavye almak mı daha mantıklı? Alacağım klavye: Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Kullandığım klavye:
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.759 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #2 Hayatımda gördüğüm en saçma soru. Tabii ki de RAM.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #3 RAM yükseltmesi yapın hocam Dual channel olursa sisteminizde büyük bir FPS artış yaşarsınız biraz saçma bir soru olmuş.
RAM yükseltmesi yapın hocam Dual channel olursa sisteminizde büyük bir FPS artış yaşarsınız biraz saçma bir soru olmuş.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 17 Ekim 2022 #4 Bu devirde 8 RAM neye yeter? Klavyende bozukluk yoksa tabi ki de RAM al öncelikle.
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #5 1080p Webcam alın, PC uçak olur. Sabır ver yarabbi.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #6 hidayet eker dedi: RAM yükseltmesi yapın hocam Dual channel olursa sisteminizde büyük bir FPS artış yaşarsınız biraz saçma bir soru olmuş. Genişletmek için tıkla... Anladım, örnek olarak valorantta 200 fps alıyorsam 2x8 ram sonrasında kaç fps alırım?
hidayet eker dedi: RAM yükseltmesi yapın hocam Dual channel olursa sisteminizde büyük bir FPS artış yaşarsınız biraz saçma bir soru olmuş. Genişletmek için tıkla... Anladım, örnek olarak valorantta 200 fps alıyorsam 2x8 ram sonrasında kaç fps alırım?
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #7 ozgurr34 dedi: Anladım, örnek olarak Valorant'ta 200 FPS alıyorsam 2x8 RAM sonrasında kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir FPS değeri söyleyememekle birlikte FPS'in bariz miktarda artacağını söyleyebilirim sadece hocam.
ozgurr34 dedi: Anladım, örnek olarak Valorant'ta 200 FPS alıyorsam 2x8 RAM sonrasında kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Kesin bir FPS değeri söyleyememekle birlikte FPS'in bariz miktarda artacağını söyleyebilirim sadece hocam.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 17 Ekim 2022 #8 Mc_rapboi dedi: 1080p Webcam alın, PC uçak olur. Sabır ver yarabbi. Genişletmek için tıkla... Başlık büyük ihtimalle moderatör düzenlemesi sonucu garip bi hal almış. Arkadaş tabi ki de "performans için klavye mi almalıyım?" diye sormamıştır.
Mc_rapboi dedi: 1080p Webcam alın, PC uçak olur. Sabır ver yarabbi. Genişletmek için tıkla... Başlık büyük ihtimalle moderatör düzenlemesi sonucu garip bi hal almış. Arkadaş tabi ki de "performans için klavye mi almalıyım?" diye sormamıştır.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #9 Lee Yubin dedi: Başlık büyük ihtimalle moderatör düzenlemesi sonucu garip bi hal almış. Arkadaş tabi ki de "performans için klavye mi almalıyım?" diye sormamıştır. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim evet gerçekten de ben böyle yazmadım. "Klavye mi almalıyım ram mı?" diye yazmıştım.
Lee Yubin dedi: Başlık büyük ihtimalle moderatör düzenlemesi sonucu garip bi hal almış. Arkadaş tabi ki de "performans için klavye mi almalıyım?" diye sormamıştır. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim evet gerçekten de ben böyle yazmadım. "Klavye mi almalıyım ram mı?" diye yazmıştım.