Performansı çok düşürmeyen AV önerisi

iWillWin

Femtopat
Katılım
12 Mayıs 2022
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Performansı az etkileyen, ücretsiz ve herhangi bir kötü yazılım indirdiğimde uyaracak antivirüsler önerirseniz sevinirim.
(Not: Kaspersky olmasın. Faremi ve klavyemi devre dışı bırakmıştı.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Defender performansı düşürüyor ancak arkadaş Kaspersky istememiş başka da ücretsiz ve az kaynak kullanan ücretsiz tarayıcı yok.

Yapacak bir şey yok, illa güvenlik yazılımı RAM kullanacak. RAM kullanılmasını istemiyorsa kasadan RAM'i çıkartıp bilgisayarı kullanmayı denesin. Sisteme yerleşik geldiği için Windows Defender en iyisi. Zaten ücretsiz istiyor, ücretsiz antivirüs kullanmak yerine Windows Defender kullansın. Fazla da performansı düşürmüyor. Satın alın gibi bir pop-up da göstermiyor.
 
Yapacak bir şey yok, illa güvenlik yazılımı RAM kullanacak. RAM kullanılmasını istemiyorsa kasadan RAM'i çıkartıp bilgisayarı kullanmayı denesin. Sisteme yerleşik geldiği için Windows Defender en iyisi. Zaten ücretsiz istiyor, ücretsiz antivirüs kullanmak yerine Windows Defender kullansın. Fazla da performansı düşürmüyor.
Hocam bir 30-50 MB RAM kullanan AV var bir de 300-400 MB RAM kullanan AV var. Sizden böyle saçma bir cümle duymak şaşırttı açıkçası.
 
Hocam bir 30-50 MB RAM kullanan av var bir de 300-400 MB RAM kullanan av var. Sizden böyle saçma bir cümle duymak şaşırttı açıkçası.

Windows Defender o kadar RAM kullanmıyor. 100-150 MB RAM kullanıyor. 4 GB RAM'i olan ben bile rahatça kullanıyorum. 30-50 MB RAM kullanan bir güvenlik yazılımı istiyorsa ESET kullanabilir ancak ücretsiz değil. Deneme süresini uzatarak kullanabilir.

 
Evet önceki mesajıma bunu eklemiştim.

100 MB RAM kullanması bile az aslında, sonuçta bu bir güvenlik yazılımı. Ne kadar RAM harcarsa o kadar iyi koruyabilir.

Bunları da değerlendirsin ücretsiz antivirüs yerine:


BitDefender biraz fazla RAM kullanılır ama iyidir:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı