Why.dll Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Merhaba, Persona 5 royal oynayıp sevmiştim fakat Persona 4 eski gözüktü. Microsoft'ta 209 TL olmuş fiyatına değer mi? İnternette gördüğüm kadarıyla oyuna genel olarak iyi demişler fakat yine de fiyatına göre eski geldi emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
Merhaba, Persona 5 royal oynayıp sevmiştim fakat Persona 4 eski gözüktü. Microsoft'ta 209 TL olmuş fiyatına değer mi? İnternette gördüğüm kadarıyla oyuna genel olarak iyi demişler fakat yine de fiyatına göre eski geldi emin olamadım.
Zeitnotun Supu Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 709 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ Mekatronik Mühendisi 19 Kasım 2024 #2 Alınır , grafikleri hala eski PS2 haline yakın olsa bile içeriği dolu bir oyun.
Why.dll Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 Rigeliuss dedi: Alınır, grafikleri hala eski PS2 haline yakın olsa bile içeriği dolu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, zaten bir süredir oyun boşluğundaydım iyi gelir belki.
Rigeliuss dedi: Alınır, grafikleri hala eski PS2 haline yakın olsa bile içeriği dolu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, zaten bir süredir oyun boşluğundaydım iyi gelir belki.