Persona 4 ile seriye başlanır mı?

duckyrs0

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, geçenlerde Game Pass'te Persona 3'e başlamıştım ama beş altı saat oynadıktan sonra bahtıma Game Pass'den kaldırıldı. Bende daha sonra belki indirime girerse alırım diye devam etmeyi erteledim ama bugün Persona 4 Game Pass'e eklendi, hazır Game Pass'im de varken sizce seriye Persona 4'ten başlasam bir şey kaybeder miyim?

Bir şey kaybetmezsin, bu arada Persona 3 bir ara tekrar bakmanı öneririm sağlam oyun.

Evet hocam başlanır persona oyunlarının hikayeleri birbirinden bağımsız biraz görsel olarak p4 eski olabilir ama hikayesi karakterleri ve müzikleri güzeldir

Oyunun remake versiyonu yapılıyor. Türkçe dil desteği olacak ve çıkış gününde Game Pass'e eklenecek. Yerinizde olsam biraz daha beklerdim. Atlus'un diğer oyunu metaphor: Refantazio'ya da göz atabilirsiniz; o da Game Pass'te mevcut. Şahsen Persona 3 Reload'dan sonra metaphor'a başladım ve bana göre metaphor açık ara daha iyi.

Hiçbiri birbiriyle bağlantılı olmadığından istersen 2.oyundan başla gene bir şey kaybetmezsin.

Remake versiyonun gelmesine bayağı vardır muhtemelen, beklemek ne kadar mantıklı bilemedim. Eğer eski olmasını dert etmeyecekseniz oynanir, güzeldir. Bence yeni olanlardan (P5 veya P3R) başlamak daha mantikli ama seriye atilmak istiyorsaniz. P4'ten seriye baslayan bir arkadasim daha devam etmemisti ama P5 oynayinca diğerlerini de oynamak istedi mesela.

Grafiklerin falan eski olmasını oynarken pek sorun edeceğimi sanmıyorum zaten şu ana kadar oyun diyalog ağırlıklı ilerliyor hikayesi ve karakterleri sıkmadığı sürece sorun yok.

Dediğim gibi aslinda Persona 3'ten başlamıştım ama Game Pass'den kaldırıldı oyuna 60 dolarda vermek istemiyorum çünkü daha once hiç J-RPG türünde bir oyun oynamadım P4'ü beğenirsem eğer muhtemelen P3'ü satın alırım çünkü parasına değecek bir oyun gibi duruyor malum oynanış süresi bayağı bir uzun.

Son düzenleme:

Hikayesi ve karakterleri bence iyi, dedigim gibi dert etmiyorsan oynanir. Ekstradan P5 Xbox'ta indirime duserse kovalayabilirsin, uyguna dusuyor ve oynanis suresi cok yuksek. Anlatmaya gerek yok zaten epey iyi bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…