Persona 5 Royal alınır mı?

Kuzeycn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba daha önce hiç j-RPG oynamadım fakat oyunu çok övüyorlar sizce indirimde şu an alınır mı? Veya başka bir oyun önerebilir misiniz 30 dolarlık souls like oyuncusuyum bitirmediğim souls like oyunu yok oyun bulamıyorum oyunlar çok basit geliyor.

Merhaba daha önce hiç j-RPG oynamadım fakat oyunu çok övüyorlar sizce indirimde şu an alınır mı? Veya başka bir oyun önerebilir misiniz 30 dolarlık souls like oyuncusuyum bitirmediğim souls like oyunu yok oyun bulamıyorum oyunlar çok basit geliyor.
Bu kadar fazla souls like oynadıysanız tür değiştirmenin zamanı bence. J-RPG deneyin bence bir zararı olmaz. Ama İngilizceniz iyi değilse Persona 5'i türkçe yama kurup oynayın. Ek olarak Persona 3'ün yeniden yapımı Persona 3 Reloaded gamepassde mevcut ve resmi türkçe dil ile çıkış yaptı. Persona 5'e para vereceğinze ona bir göz atın derim. He Persona 5 alacaksanız Royal olan versiyonunu alın. Ekstra içerik var.

Onun dışında oyunlar basit geliyor demişsiniz. Biraz kafa yakacak türden oyunlara kayabilirsiniz. Mesela Satisfactory veya Factorio gibi. Saatlerini gömüp sistemler kurduğunuz ve kendinizi kaptırdığınız da zaman algınızın resmen kaybolduğu türden oyunlardır.

Terraria'ya da göz atmanızı öneririm. Özellikle oyunun modlu hali muhteşemdir. Zorlayıcı bossları dolu dolu içeriğiyle sizi saatlerce götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı