H Hyper1111 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 8 5 Mayıs 2020 #1 PES 13'de aşağı yön tuşu ve sağ yön tuşuna basıyorum top çok aşağı gidiyor ve gol olmuyor. Ne yapabiliim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
PES 13'de aşağı yön tuşu ve sağ yön tuşuna basıyorum top çok aşağı gidiyor ve gol olmuyor. Ne yapabiliim?
B blovn Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #2 Ayarlara gidip şut desteğini kontrol etmenizi öneririm. FIFA'cı olduğum için tam arayüzünü bilmiyorum. Eğer manuelse destekli yapın.
Ayarlara gidip şut desteğini kontrol etmenizi öneririm. FIFA'cı olduğum için tam arayüzünü bilmiyorum. Eğer manuelse destekli yapın.
H Hyper1111 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 8 5 Mayıs 2020 #3 blovn dedi: Ayarlara gidip şut desteğini kontrol etmenizi öneririm. FIFA'cı olduğum için tam arayüzünü bilmiyorum. Eğer manuelse destekli yapın. [/QUOTE Çok teşekkür ederim sağol Genişletmek için tıkla...
blovn dedi: Ayarlara gidip şut desteğini kontrol etmenizi öneririm. FIFA'cı olduğum için tam arayüzünü bilmiyorum. Eğer manuelse destekli yapın. [/QUOTE Çok teşekkür ederim sağol Genişletmek için tıkla...
B blovn Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #4 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.