Fifacı İcardi
Decapat
Hocam ben de Torrent'ten oyun indiririm sürekli, virüs taraması için en iyi ücretsiz program hangisidir onu kullanayım.
Kaspersky Free iyi bir anti virüstür kullanmanı tavsiye ederim.
Hocam ben de Torrent'ten oyun indiririm sürekli, virüs taraması için en iyi ücretsiz program hangisidir onu kullanayım.
Kaspersky Free iyi bir anti virüstür kullanmanı tavsiye ederim.
Kral şu lanet olası pesi indiremedin mi hala,torrentoyunindir den olması lazım işteKk bende no CD DVD ROM Drive found hatası verdi ne oluyor ve nasıl çözeceğim?
Kral şu lanet olası pesi indiremedin mi hala, torrentoyunindirden olması lazım işte.
Pes 13 efsanedir zaten bide güncel kadro yaması kurcan tadından yenmez,ben de deniycem sana söylerimKral en basta guvenemedim indirmedim zaten pupbundle falan dedi sonra bugün tekrar indirdim simdi de boyle hata verdi ha bu arada oyunindirvipden indirdim virus tekrar cikti ama Icardi'nin attığında virus yok sadece bu saçma hatayi aldım ve FIFA 13'ten sikildiğim icin bu lanet PES 13'ü indirmeyi deniyorum.
PES 13 efsanedir zaten bir de güncel kadro yaması kurcan tadından yenmez, ben de deneyeceğim sana söylerim.
Benim pcde var pes13 isteyenin flash bellegine atarimSende direk var mı yoksa crackli mi?
Benim PC'de var pes13 isteyenin flash bellegine atarim![]()
Kk bende no CD DVD ROM Drive found hatası verdi ne Oluyor ve nasıl çözeceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.