Criox_TT Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 42 24 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, biraz nostalji olması için PES 13 indirdim. İçinden Türkçe spiker çıktı. Ben oyunun kendi orijinal spikerini istiyorum. Nasıl bulabilirim? Her yeri taradım, yok hiçbir yerde. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Arkadaşlar, biraz nostalji olması için PES 13 indirdim. İçinden Türkçe spiker çıktı. Ben oyunun kendi orijinal spikerini istiyorum. Nasıl bulabilirim? Her yeri taradım, yok hiçbir yerde.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Haziran 2021 #2 İçinde İngilizce spiker seçeneği de yok mu?
Criox_TT Centipat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 42 25 Haziran 2021 #3 ehbk dedi: İçinde İngilizce spiker seçeneği de yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Ses kısmında spiker var fakat dil seçtirmiyor.
ehbk dedi: İçinde İngilizce spiker seçeneği de yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Ses kısmında spiker var fakat dil seçtirmiyor.