ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #11 Uygar Serbest dedi: Settings e sağ tıklayıp grafik işlemcisi kısmından yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin. Genişletmek için tıkla... O ve ona benzeyen her işlemi denedim hocam
Uygar Serbest dedi: Settings e sağ tıklayıp grafik işlemcisi kısmından yüksek performanslı Nvidia işlemcisini seçin. Genişletmek için tıkla... O ve ona benzeyen her işlemi denedim hocam
Uygar Serbest Kilopat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 368 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #12 ofyale dedi: O ve ona benzeyen her işlemi denedim hocam Genişletmek için tıkla... [emoji2] Ben sorunumu böyle çözmüştüm
ofyale dedi: O ve ona benzeyen her işlemi denedim hocam Genişletmek için tıkla... [emoji2] Ben sorunumu böyle çözmüştüm
ofyale Megapat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #13 Uygar Serbest dedi: [emoji2] Ben sorunumu böyle çözmüştüm Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yinede
Uygar Serbest dedi: [emoji2] Ben sorunumu böyle çözmüştüm Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yinede
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 10 Ağustos 2014 #14 Kitserver kullanabilirsiniz.