PES 19 oyundan atıyor

Daha fazla  
Bu oyun planı kısmı filan var ya oraya geliyorum maçı başlat diyorum 10 saniye filan dönüyor maç ipuclari filan sonra oyundan atıyor hata kodu filan da yok direk masaüstüne.
( Eskiden oynuyordum bir sıkıntı yoktu )

Bu oyun planı kısmı filan var ya oraya geliyorum maçı başlat diyorum 10 saniye filan dönüyor maç ipuclari filan sonra oyundan atıyor hata kodu filan da yok direk masaüstüne.
( Eskiden oynuyordum bir sıkıntı yoktu )

Eksik veya hatalı dosya olabilir tekrardan indirin.

Steam de oynuyorsanız dosyalarını doğrulayın. Başka yollarla kurduysanız tekrar kurun.

Tekrardan kurdum sorun devam ediyor. Sistem mi yetmiyor acaba diye PES 17 indirdim aynı yerde yine atıyor. Garip bir sorun.

O zaman sistemde bir sorun olabilir cihaza format atmayı deneyin son çare olarak.

Sanmıyorum hocam ETS 2, CS:GO'da filan şu an bir sorun yok ( sistemi çok yoracak oyunlar degil ama sistemde sorun olsa açmaz diye düşünüyorum )

Tekrardan kurdum sorun devam ediyor. Sistem mi yetmiyor acaba diye PES 17 indirdim aynı yerde yine atıyor. Garip bir sorun.

Sanmıyorum hocam ETS 2, CS:GO'da filan şu an bir sorun yok ( sistemi çok yoracak oyunlar degil ama sistemde sorun olsa açmaz diye düşünüyorum )

Çevrenizde PC'den bu oyunu oynayan başkaları varsa onlara da sorun sorun oyun kaynaklı da olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı