Pes 2013 kasma sorunu

zagorlad

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2013
Mesajlar
178
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Meslek
ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ
Herkese selamlar. Pes 2013’ü normalde 1280*800 ayarlarında çok rahat oynayabiliyordum. Herhangi bir kasma olmuyordu. Ama 1920*1080 e getirdiğimde FPS'nin 40 ve 50'lerde gezdiğini görüyorum. Oyunun çok akıcı olması gerekirken yine de bayağı bir kasma ile karşılaşıyorum. Ekran kartım NVIDIA GeForce 9500 GT. Oyundaki pozisyon tekrarlarında ise 10 FPS'ye kadar düşüyor. Bunun nedenini söylerseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kartı biliyorum. 1920*1080 ve yüksek kaliteye getirince kasma yapıyor. Sürücü, oyun, DiretcX güncelle. Bir de sıcaklıkla bak. Isınma varsa kasma yapıyordur.
 
Sağ olun. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Hemen bi denim nasıl olacak..

- - - Güncellendi - - -

Kasılma %50 azaldı diyebilirim. Sadece ekran kartını güncelledim. Bir de Directx 10'un son sürümünü bulamıyorum. Biraz yardımcı olur musunuz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

- - - Güncellendi - - -

Aslında herşeyi anladımda oyundayken 40-50 FPS gösterdiği halde neden hala kasılmaya devam ediyor. Ekran kartını güncelledim ve sorun %50 civarında düzeldi. Sadece bu fps sorununu çözmek istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Konu günceldir. Hala son soruya cevap beklemekteyim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı