Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 21 Ocak 2021 #1 Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Ocak 2021 #2 İnternetten yamayı indirip oyun dosyalarının içine atıyorsunuz YouTube'da bir sürü video var. Artı 0 Eksi
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #3 yasinsuer dedi: Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Portakal.net diye bir yer vardı ben oradan indiriyordum, oyunun dosya konumunda ki bir yere indirdiğim dosyada ki şeyleri atıyordum ve bitiyordu. Artı 0 Eksi
yasinsuer dedi: Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Portakal.net diye bir yer vardı ben oradan indiriyordum, oyunun dosya konumunda ki bir yere indirdiğim dosyada ki şeyleri atıyordum ve bitiyordu.
Yilmaz777 Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 102 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 yasinsuer dedi: Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... türkçespiker.com a git kurulum videosu da var youtubeda. Artı 0 Eksi
yasinsuer dedi: Beyler PES 2013 için böyle kitserver falan yama yapıyorlar, yeni transfer yüzler falan. Onun kurulumu hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... türkçespiker.com a git kurulum videosu da var youtubeda.