Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #1 Aynı sorun bende de Pes 2015'te var. Yüksek performansa atayınca var daha doğrusu. Çözümünü bulursanız çok sevinirim.
Aynı sorun bende de Pes 2015'te var. Yüksek performansa atayınca var daha doğrusu. Çözümünü bulursanız çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Eylül 2015 #2 Oyun orijinal mi ? Ayrıca ekran kartı nedir ve sürücü sürümü olarak ne yüklü ?
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Oyun orijinal mi ? Ayrıca ekran kartı nedir ve sürücü sürümü olarak ne yüklü ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal değil. Sürücüyü update ile Windows 10 kurdu. Ekran kartım ATI Mobility Radeon HD 5650. @Recep Baltaş Abim bulabildin mi çözümü? Yardımcı olursan çok sevinirim.
Recep Baltaş dedi: Oyun orijinal mi ? Ayrıca ekran kartı nedir ve sürücü sürümü olarak ne yüklü ? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal değil. Sürücüyü update ile Windows 10 kurdu. Ekran kartım ATI Mobility Radeon HD 5650. @Recep Baltaş Abim bulabildin mi çözümü? Yardımcı olursan çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Eylül 2015 #4 Oyunun korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir sorun. 15.8 kurup dene ama oyun orijinal olmadığı için çok da bir şey yok yapabileceğim.
Oyunun korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir sorun. 15.8 kurup dene ama oyun orijinal olmadığı için çok da bir şey yok yapabileceğim.
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #5 Recep Baltaş dedi: Oyunun korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir sorun. 15.8 kurup dene ama oyun orijinal olmadığı için çok da bir şey yok yapabileceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un özelliği mi bu? Bir ara görmüştüm böyle bir şey. ''Windows 10'da korsan oyuna elveda'' diye görmüştüm doğruymuş demekki.
Recep Baltaş dedi: Oyunun korsan olmasından kaynaklanıyor olabilir sorun. 15.8 kurup dene ama oyun orijinal olmadığı için çok da bir şey yok yapabileceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un özelliği mi bu? Bir ara görmüştüm böyle bir şey. ''Windows 10'da korsan oyuna elveda'' diye görmüştüm doğruymuş demekki.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Eylül 2015 #6 Cnbzmert dedi: Windows 10'un özelliği mi bu? Bir ara görmüştüm böyle bir şey. ''Windows 10'da korsan oyuna elveda'' diye görmüştüm doğruymuş demekki. Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir şey söz konusu değil. Korsan sürümün sorunlu olduğundan dolayı diyorum...
Cnbzmert dedi: Windows 10'un özelliği mi bu? Bir ara görmüştüm böyle bir şey. ''Windows 10'da korsan oyuna elveda'' diye görmüştüm doğruymuş demekki. Genişletmek için tıkla... Hayır böyle bir şey söz konusu değil. Korsan sürümün sorunlu olduğundan dolayı diyorum...