PES 2017 güncel smoke patch yama önerisi

Hocam ben direk 17.1.0 kurmuşum.

V4 sürümünü kurmam gerekliydi sanırım.
Evet, hocam siz 3 yıl önceki sürümü kurmuşsunuz. Hemen şu linkten güncelleyin.

Birşey değil, bir hata olduğunda bana başvurun bir gün içinde cevap veririm.
Hocam iyi günler anlık olarak en güncel smoke patch yamasının linkini atabilir misiniz? Ayrıca atacağınız linkte forma, yüz ve transferde ekli olur mu? Youtubeda yabancıların videolarında v8 bile var Türklerin videolarında v4 var sitesinde de v4 var. Bu yüzden kafam karıştı. Teşekkürler.

Hocam kendi yamaları olabilir, örnek video atabilir misiniz?

Ayrıca en güncel SmokePatch sürümü V4.3, ilk olarak V4'ü kurup sonra update olarak V4.3'ü kuruyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam örneğin bu. Yt de güncel videoların hepsinde v7 veya v8 var bu şekilde.
Bunları indirmeye gerek yok zaten orjinalini attınız. Önerdiğiniz kurulum videosu var mı? 4.3 güncellemesini de barındıran.

Hocam önerdiğim videolar bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Üstteki v4 ve alttaki de v4'ün güncellemesi olan v4.3.

Teşekkürler hocam.

@Glade Hocam merhabalar tekrardan. Bu smoke patch indirirken 3 part indirdim. Attığınız videodakide 3 part indirmiş. Ama sadece part 1deki exeyi kuruyor diğer 2'sini neden indirdik?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

@Glade Hocam merhabalar tekrardan. Bu smoke patch indirirken 3 part indirdim. Attığınız videodakide 3 part indirmiş. Ama sadece part 1deki exeyi kuruyor diğer 2'sini neden indirdik?
Hocam diğer arşivlerdeki dosyaları alıyor birleştiriyor ve öyle kuruyor. Part1'deki değil de Part 3'tekini kuracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…