enversosa
Hectopat
Hocam sizde SmokePatch v4.3 var mıydı?
Hocam ben direk 17.1.0 kurmuşum.
V4 sürümünü kurmam gerekliydi sanırım.
Son düzenleme:
Hocam sizde SmokePatch v4.3 var mıydı?
Evet, hocam siz 3 yıl önceki sürümü kurmuşsunuz. Hemen şu linkten güncelleyin.Hocam ben direk 17.1.0 kurmuşum.
V4 sürümünü kurmam gerekliydi sanırım.
Birşey değil, bir hata olduğunda bana başvurun bir gün içinde cevap veririm.Tamamdır hocam çok teşekkür ederim sağ olun.
Hocam iyi günler anlık olarak en güncel smoke patch yamasının linkini atabilir misiniz? Ayrıca atacağınız linkte forma, yüz ve transferde ekli olur mu? Youtubeda yabancıların videolarında v8 bile var Türklerin videolarında v4 var sitesinde de v4 var. Bu yüzden kafam karıştı. Teşekkürler.Birşey değil, bir hata olduğunda bana başvurun bir gün içinde cevap veririm.
Hocam kendi yamaları olabilir, örnek video atabilir misiniz?Hocam iyi günler anlık olarak en güncel smoke patch yamasının linkini atabilir misiniz? Ayrıca atacağınız linkte forma, yüz ve transferde ekli olur mu? Youtubeda yabancıların videolarında v8 bile var Türklerin videolarında v4 var sitesinde de v4 var. Bu yüzden kafam karıştı. Teşekkürler.
Hocam kendi yamaları olabilir, örnek video atabilir misiniz?
Ayrıca en güncel SmokePatch sürümü V4.3, ilk olarak V4'ü kurup sonra update olarak V4.3'ü kuruyorsunuz.
![]()
PES2017 SmokePatch17 v4
SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay.www.pessmokepatch.com
Hocam örneğin bu. Yt de güncel videoların hepsinde v7 veya v8 var bu şekilde.
Bunları indirmeye gerek yok zaten orjinalini attınız. Önerdiğiniz kurulum videosu var mı? 4.3 güncellemesini de barındıran.
Hocam önerdiğim videolar bunlar.
Üstteki v4 ve alttaki de v4'ün güncellemesi olan v4.3.
Hocam diğer arşivlerdeki dosyaları alıyor birleştiriyor ve öyle kuruyor. Part1'deki değil de Part 3'tekini kuracaksınız.Teşekkürler hocam.
@Glade Hocam merhabalar tekrardan. Bu smoke patch indirirken 3 part indirdim. Attığınız videodakide 3 part indirmiş. Ama sadece part 1deki exeyi kuruyor diğer 2'sini neden indirdik?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.