- Makaleler
- 8
Oyunda bütün grafikler en yüksekte fakat YouTube'da diğer insanlar tarafından yapılan oynanış videolarına göre benim oyunun grafikler iyi değil. NVIDIA denetim masası ile mi alakalı bu?
Görüntüyü DSR açıp 4K'ya çekiniz.Oyunda bütün grafikler en yüksekte fakat YouTube'da diğer insanlar tarafından yapılan oynanış videolarına göre benim oyunun grafikler iyi değil. NVIDIA denetim masası ile mi alakalı bu?
Çok fps düşüşü yaşamaz mıyım?Görüntüyü DSR açıp 4K'ya çekiniz.
Msaa nereden açılır?NVIDIA denetim masasından kaynaklı olabilir ayrıca MSAA kapalıysa açmayı deneyin.
Fps arttırma gibi bir derdim yok.Hocam zamanında FPS arttırma ile alakalı videolarda gösterilen (unlost) NVIDIA denetim masasında ayarlarla oynadınız mı?
Zaten sistem böyledir. Ya kalite ya da performans. Ya 1080p60 ya da 2160p30 oynayabilirsiniz. Ek olarak; Nvidia Control Panel'den bir çizgi var o çizgiyi dengeliden kaliteye çekiniz. Oyun içi Anti-Aliasing(Kenar Yumuşatma) ayarlarının tamamını paylaşır mısınız? Ne türk metodlar var mesela? (TAA, TXAA, MSAA, SMAA, FXAA, SSAA...)Fps arttırma gibi bir derdim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.