Pes 2021'i nasıl ve nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim?
Yasak değil. Oyun satışta yok ise serbest. Örnek Crysis (Reamke değil.)Sitede korsan yasak olduğundan korsana girmeyen modlu ve lisanslı bir PES 2021 önerebilirim, güvenebilirsiniz.
![]()
SP Football Life 2025
SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay.www.pessmokepatch.com
Deyi beğenmediniz? @241212 @SerdarT35 Full Program İndir tanınmış bir sitedir. Technopatta bile kaçtane soru açılmış hepsinde olumlu cevaplar var. Azıcık eliniz çalışıp araştırsanız iyi olucak.Yasak değil. Oyun satışta yok ise serbest. Örnek Crysis (Reamke değil.)
Fullprogram indir öneririm. Çok köklü bir site. Oyun indir vip, Full indir cafe hepsi alternatif ama full program indir adını duyurmuş bir site. Yabancı siteler tanınmış ve Rus olmamasına dikkat edin. Ben hiç kullanmadım, yerli daha iyi olur.
Beğenmediğim bir durum yok hocam, sadece emin olamıyorum korsanın yasak olup olmamasına.Deyi beğenmediniz? @241212 @SerdarT35
Yasak değil. Oyun satışta yok ise serbest. Örnek Crysis (Reamke değil.)
Fullprogram indir öneririm. Çok köklü bir site. Oyun indir vip, Full indir cafe hepsi alternatif ama full program indir adını duyurmuş bir site. Yabancı siteler tanınmış ve Rus olmamasına dikkat edin. Ben hiç kullanmadım, yerli daha iyi olur.
Deyi beğenmediniz? @241212 @SerdarT35 Full Program İndir tanınmış bir sitedir. Technopatta bile kaçtane soru açılmış hepsinde olumlu cevaplar var. Azıcık eliniz çalışıp araştırsanız iyi olucak.
Rus sitelerde mining yapıyor arkada %70 cpu kullanıyor hocam tavsiye etmiyorum. (Hepsi değil. Çoğu.)
Hocam adam technopatda: kinghazeCrack in guveniliri bile riskli bana gore.
Beğenmediğim bir durum yok hocam, sadece emin olamıyorum korsanın yasak olup olmamasına.
Keşke eski oyunlar hiç kaldırılmasa,bizde crack'e ihtiyaç duymasak çok güzel olurdu.Crack in guveniliri bile riskli bana gore.
Yasak değil. Oyun satışta yok ise serbest. Örnek Crysis (Reamke değil.)
Deyi beğenmediniz? @241212 @SerdarT35 Full Program İndir tanınmış bir sitedir. Technopatta bile kaçtane soru açılmış hepsinde olumlu cevaplar var. Azıcık eliniz çalışıp araştırsanız iyi olucak.
Rus sitelerde mining yapıyor arkada %70 cpu kullanıyor hocam tavsiye etmiyorum. (Hepsi değil. Çoğu.)
Zamunda yı bilirim ancak torent paylaştıkları için torentin içinde ne olduğunu anlıyamıyoruz. Ve genellikle indikten sonra bilgisayar otomatik kitleniyor siyah ekrana gidiyor bütün dosyalarınız çalınıyor.Şu an kahkaha attım yazdığın mesajlar çok gülünç geldi.Yaşınızın küçük olduğunu var sayıyorum.
Zamundanın tarihçesini bilmiyorsunuz sanırım. Ben senelerdir zamunda sitesinden indirme yaparım. Film oyun, program olsun vs. Yaklaşık 12 TB indirmem var. Fullprogramlar indir vs Türk sitelerine yanaşmıyorum bile.
5 Yaşında bilgisayar kullanmaya başladım siz daha dünyada yokken ben bilgisayarla haşır neşir oluyorum. Onun dışında skidrow Reloaded sitelerinden download yaparım. Türk indirme siteleri ile işim olmaz.
Türk indirme sitelerinide beğenmediğim için beğenmedim attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.