PES 2021 Online sürekli kaybetmek

Dexonh

Centipat
Katılım
21 Ocak 2020
Mesajlar
53
Gerçekten kafayı yemek üzereyim artık yeni maçtan çıktım. 1 değil 2 değil 10 değil bu nedir arkadaş? 15 isabetli şut, 3 direk. Tek kale maç yapıyorum 1 gol atıyorum 2 yiyorum. Şimdi diyeceksiniz oyunculuk falan ama 98'lik Ronaldo ile plase çekiyorum direk oluyor adam gidiyor uzaktan bir şut çekiyor (tek yapabildiği bu) bizim adama çarpıyor kaleci atlamıyor topa koşuyor gol giriyor. Yani karşı takımın kalecisi panter oluyor, direklerini dövüyorum bir türlü gol atamazken adam geliyor tek şutla gol atıyor benim yaptığımın aynısını bir kere yapıyor gol giriyor yani. Tamam normal futbolda da bu var ancak her 2-3 maçtan biri böyle kaybediyorum sıkıldım iyice sanırım bunu oyun bilerek yapıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam antrenman modu girip son vuruş çalış aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak söylüyorum. Oyunun son vuruş mekaniği gerçekten bağımsız mesela gerçekte uzak direğe vurman gereken yerde oyunda yakın direğe vurursan gol oluyor.
 
Gerçekten kafayı yemek üzereyim artık yeni maçtan çıktım. 1 değil 2 değil 10 değil bu nedir arkadaş? 15 isabetli şut, 3 direk. Tek kale maç yapıyorum 1 gol atıyorum 2 yiyorum. Şimdi diyeceksiniz oyunculuk falan ama 98'lik ronaldo ile plase çekiyorum direk oluyor adam gidiyor uzaktan bir şut çekiyor (tek yapabildiği bu) bizim adama çarpıyor kaleci atlamıyor topa koşuyor gol giriyor. Yani karşı takımın kalecisi panter oluyor, direklerini dövüyorum bir türlü gol atamazken adam geliyor tek şutla gol atıyor benim yaptığımın aynısını bir kere yapıyor gol giriyor yani. Tamam normal futbolda da bu var ancak her 2-3 maçtan biri böyle kaybediyorum sıkıldım iyice sanırım bunu oyun bilerek yapıyor.

Aynen öyle hocam. Bıktım artık. Oyunda ronaldo bile köy takımındaki oyuncu gibi oynuyor.
 

Geri
Yukarı