PES 2021 oyun bir anda grileşti

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, bugün PES 2021'i açtığımda maç içinde, fotoğraflarda vs. oyun bir anda gri renk oldu. Nasıl çözebilirim ve neden oldu? (ve şunu fark ettim oyundaki ayarlarım sıfırlanmış bir anda)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3507).png
    657,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, bugün PES 2021'i açtığımda maç içinde, fotoğraflarda vs. oyun bir anda gri renk oldu. Nasıl çözebilirim ve neden oldu? (ve şunu fark ettim oyundaki ayarlarım sıfırlanmış bir anda)

Biraz saçma olacak ama sistem özellikleriniz yetiyor mu?

Biraz saçma olacak ama sistem özellikleriniz yetiyor mu?

Fazlasıyla yetiyor bence. RTX 4070. işlemcide Ryzen 9 7845HX var. Zaten bu sorun daha önce olmuyordu bugün karşıma çıktı.

Çık gir yapın, grafikleri kurcalayın, sürücüler kontrol edin.

Eğer oyun içindeyse Driverlar ile alakalı olacağını sanmıyorum hem driverlardan olsa sorun daha önce de karşısına çıkardı

Ayrıca oyun ayarlarından bir hatayla grafik ayarlarınızda sıfırlanmış ve düşük grafik gibi bir şeye geçmiş olabilir onlara dikkat ettinizmi

Dediğim gibi garip bir şekilde oyun ayarlarımda sıfırlanmış. Tekrardan 2560x1440 60 FPS e çektim yine aynı

Oyun hala daha düzelmedi maalesef. Oyunu silip yüklemek istiyorum fakat düzelir mi bilmediğim için silmeye de korkuyorum

Daha detaylı bir fotoğraf paylaşayım. Bu arada Geri yükleme noktasından eski bir tarihe de geri yükledim yine aynı. Oyun sanki sisli gibi grileşti.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3508).png
    845,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Şu an EFootball'da yaşadığım sorun. Çöüzümünü buldunuz mu o zamanlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…