PES 2021 Season Update oyunun kendisi mi?

Wqxte

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
1.217
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Play Store'da PES 2021 Season Update'lere indirim gelmiş de, bu bir DLC paketi tarzı bir şey mi? Bende PES 2021 veya 2020 falan yok, yine de oyunu oynayabilir miyim eğer satın alırsam? Ayrıca eğer bu bir oyunsa sizce hangisini almalıyım? Juventus güzel gibi geldi bana. Ronaldo var hem :D Sizce?(Manchester United da var fotoğrafa sığmamış.)

resim_2021-04-11_175203.png

(Bu arada bu takım olayı nasıl oluyor, yani Juventus alırsam ne değişecek Barcelona alırsam ne değişecek? En üstteki daha ucuz onda takım bile yok. Ne işe yarıyor bu takımlar?)
 
Son düzenleme:
Evet 3000 mylcub parası da veriyor.
 
Evet oyunun kendisi. Alttaki takımlardan birini alırsanız takıma göre size icon oyuncu gelecek.
Tavsiyem Barcelona veya manu almanızdır. Barcelona alırsanız 19yaşındaki messi, manu alırsanız ise çok güzel beckham geliyor. Bayernde o. Kanh, juventusta C. Ronaldo veriyor.
 
Season Update alıp oynayabiliyorsunuz. PES 2020'ye gerek yok yani.

Takımlı olanlar, oyunun arayüzünde o takımın oyuncularını gösterir, myClub'da 3000 coin verir, takımın formasını amblemini verir ve takımın efsane oyuncunu verir. Ben Barcelona olanı aldım Messi verdi mesela. Fiyat farkı bu kadar azken takımlı olanı almanızı öneririm.
 
Normal Update olanı al geç. Orijinal oyun.

Bu arada Online oynamayacağım. Analig, myClub falan. Bu Edition'lar singleplayerda da iş görüyor mu yoksa sadece multiplayer için mi?
Season Update alıp oynayabiliyorsunuz. PES 2020'ye gerek yok yani.

Takımlı olanlar, oyunun arayüzünde o takımın oyuncularını gösterir, MyClub'da 3000 coin verir, takımın formasını amblemini verir ve takımın efsane oyuncusunu verir. Ben Barcelona olanı aldım messi verdi mesela. Fiyat farkı bu kadar azken takımlı olanı almanızı öneririm.

Fakat Online oynamayacağım. Singleplayerda da yani MyClub'da falan bu takımlardan birisini almam işime yarar mı?
 
@Wqxte Online oynamayacaksanız bir önemi yok takımlı olanı almanın. 3 TL için düz versiyonu almak pek mantıklı değil bence. İleride belki oynamak istersiniz online, pişman olmamak adına alın derim.
 
Singleplayerda işlevleri yok. Ama analig takımına gelen iconu ekleyebiliyorsunuz.

@Wqxte Online oynamayacaksanız bir önemi yok takımlı olanı almanın. 3 TL için düz versiyonu almak pek mantıklı değil bence. İleride belki oynamak istersiniz Online, pişman olmamak adına alın derim.

Peki sizce hangi Edition'u alayım? Bana Juventus iyi gibi geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı